Az első gyermek érkezése izgalmas, de egyben stresszes is lehet a leendő szülők számára, hiszen rengeteg a kérdés, amire választ kell találni. Az egyik leggyakoribb kérdés a babaholmikat illetően merül fel, hiszen a webáruházak tele vannak csábító termékekkel, melyek mind azt hirdetik magukról, hogy nélkülözhetetlenek. De mi az, ami valóban fontos?

A válasz nem egyszerű és mindig az egyéni igényekre kell fókuszálni, mégis akad olyasmi, ami valamennyi család számára megkönnyíti a mindennapokat. A multifunkcionális babakocsi határozottan ilyen, hiszen ez a típus babahordozó és babakocsi egyben, sőt, ennél is több! Nézzük meg egy kicsit közelebbről, milyen előnyöket tartogat egy ilyen babakocsi:

  • Sokoldalúság: Egyetlen termékben ötvözi a babakocsi, a mózeskosár és az autósülés funkcióit. A sportbabakocsivá alakítható babakocsi, ami nagyméretű, strapabíró kerekekkel van felszerelve, bármilyen terepen megállja a helyét, így nem kell a betonutakra korlátozni a sétákat.
  • Praktikusság: A számos funkció csöppet sem nehezíti meg a használatot, a legtöbb modell akár egy kézzel összecsukható. A könnyű váznak köszönhetően nem probléma a mozgatás, a kis helyigény megkönnyíti a tárolást, a textilek pedig moshatóak. A tartozékok között esővédő, szúnyogháló, hátizsák is lehet, modelltől függően.
  • Költséghatékonyság: Az ilyen típusú, 2:1 vagy 3:1 babakocsi kezdetben drágábbnak tűnhet, mint a hagyományos változatok, hosszú távon viszont épp az ellenkezője igaz. Egyetlen termék áráért több funkciót kapnak a szülők, és a babakocsi éveken át hasznos társ lesz a mindennapokban.

A számos előny még inkább érvényesül, ha nem egy átlagos terméket, hanem egy prémium babakocsit választanak a szülők. Mi a Coccolle márkát ajánljuk, mivel termékeik mindegyike kiváló minőségű anyagokból készül és szigorú biztonsági teszteken esik át. Kényelmesek, praktikusak és bírják a strapát, mindezt pedig modern dizájn fokozza.

Önök is erre vágynak? Az Olibaba webáruház csupa minőségi babakocsival várja a szülőket, melyek számtalan hasznos funkcióval teszik könnyebbé a babás életet. Nézzenek szét a www.olibaba.hu weboldalon, és válogassanak a Coccolle termékek közül, kérdéseiket pedig tegyék fel bátran a +36-70-530-0036-os telefonszámon vagy az info@olibaba.hu e-mail címen!