A lépcső nem csupán egy eszköz, amivel áthidalhatjuk a szintkülönbséget, hanem egy fontos lakberendezési elem is. Ezért is elengedhetetlen, hogy ne csak funkciójában legyen tökéletes, hanem megjelenésében is. A lépcsőkészítés kapcsán szerencsére több megoldásból is válogathatunk: a legnépszerűbbek a falépcsők, de sokan döntenek a betonszerkezet mellett, és utólagosan beiktatják a lépcső burkolását fával.

Kétségtelen, hogy a betonnak sok előnye van, hiszen nagyon erős, tartós, megfizethető az ára, de valószínűleg abban is mindenki egyet ért, hogy korántsem olyan szép, mint a tömörfa. Azonban a két anyag kombinációja tökéletes végeredményt adhat, ami minden szempontból ideális. A betonlépcső burkolása fával több előnnyel is jár. Egyrészt sokkal szebb lesz a végeredmény, hiszen a beton egy rideg, nem túl mutatós alapanyag, míg a fa melegséget áraszt, kellemes a tapintása, és természetességet visz otthonunkba. Másrészt viszont a betonlépcső fa burkolása rugalmasságot ad a szerkezetnek, és csendesebbé is teszi a járást. A beton a keménysége miatt kopog, főleg, ha kemény talpú cipőben lépünk rá, míg a fa burkolat rugalmasabb felületet ad, és a lépészajt is csökkenti. Ez mindenhol előnyös, de egy lakásban kifejezetten fontos annak érdekében, hogy a családtagok ne zavarják meg egymás pihenését.

lépcső burkolása fával rendkívül mutatós eredményt ad, ami tartós és hosszú távon is megőrzi szépségét. Cégünk, a Juhar 89 Bt., nagy tapasztalattal rendelkezik nem csak a tömörfa lépcsők tervezésében és kivitelezésében, hanem a betonlépcsők fa burkolásában is. Megbízható minőségben, ugyanakkor megfizethető áron dolgozunk, így minden szempontból érdemes hozzánk fordulni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el a www.juhar.hu weboldalra, ahol mindent megtudhat rólunk és számos referenciaképet is talál a munkáinkról! Ha kérdése van vagy szeretné megrendelni a lépcső burkolását fával, forduljon hozzánk bizalommal a +3630 / 986-7475-ös telefonszámon vagy a juhar@juhar.hu e-mail címen, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!