Közelgő születésnapra, névnapra, évfordulóra keresi a tökéletes meglepetést? Kreatív, egyedi és személyre szabott ajándék mellett döntene, amellyel garantált az örömszerzés? Van egy remek tippünk, segítünk! Döntsön Ön is az Ötlet Szalon Kft. mellett, és válassza professzionális szolgáltatásunkat! Bízza ránk Ön is a vászonkép készítését betűkből és szavakból, az így megalkotott betűképekkel pedig garantáltan meglepi az ünnepeltet. A betűkép ráadásul olyan meglepetés, amely örök darab, így ha szerettünk a későbbiekben ránéz a képre, mindig mosolyt csal majd az arcára, hiszen a vászonképre akár magunkat és az ajándékozottat is belecsempészhetjük az ajándékba.

betűkép lényege egyszerű: az általunk választott betűkből, szavakból formázhatunk képet, melynek üzenete természetesen összhangban lehet az így megalkotott, létrehozott fotóval is, ami visszaköszön a vásznon. Az egyedi szöveggel megálmodott betűkép egyébként akár kiegészülhet fotóval is, ez is egy kedvelt kombináció a vásárlók részéréről.

Miért bízza ránk Ön is a vászonkép készítést? Fontos kiemelni, hogy kiváló minőségű anyagokkal és a legnagyobb precizitással dolgoznunk. Ennek megfelelően ráadásul száz százalékos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az általunk készített vászonképekre. Ön sem szeretne lemaradni legújabb akciónkról? Ne hezitáljon, inkább rendeljen tőlünk most, hiszen húsz százalékos kedvezményt biztosítunk minden vászonkép méretre. Ezentúl pedig ötezer forint felett már ingyen szállítjuk házhoz a rendelést!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna szolgáltatásainkról? Ajánlatot szeretne kérni az egyedi betűképhez? Kíváncsi a vászonkép árainkra? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.vaszonkep.hu-n minden fontos további információt megtalálhat! Amennyiben kérdései, kérései támadnak, egyszerűen kapcsolatba léphet kollégáinkkal! Kereshet minket bizalommal a +36-70/387-57-47-es telefonszámon, vagy várjuk megkeresését levélben a vaszonkep@vaszonkep.hu e-mail címen! Rendeljen Ön is tőlünk egyedi vászonképet!