Bortartó állványok falra rögzíthető változatokban, ha praktikus és helytakarékos megoldást keres a tárolásra! Az izgalmas megjelenésű állványok dekorációs elemeknek sem utolsók, rendelje meg Ön is kedvenc modelljét online!

A jó minőségű, finom boroknak ott a helyük minden családi és baráti összejövetelen, de akár egy-egy hétköznap estét is képesek ünnepivé varázsolni. Az igazán értékes italoknak már a palackjuk is mutatós, így nem meglepő, hogy sokan szeretik jól látható helyen tárolni őket. Ehhez kitűnő választást jelentenek a stílusos bortartók, ám ezekből sem mindegy, hogy milyet választanak az érdeklődők. Azoknak, akiknek fontos a tökéletes funkcionalitás, de az esztétikai érték sem kevésbé lényeges, a fali bortartó állványok jelentik a legjobb megoldást!

A falra rögzíthető bortartók remekül mutatnak a kihasználatlan falfelületeken, ráadásul szabadon hagyják a polcot, asztalt. Helytakarékosak, ennélfogva rendkívül praktikusak és széles körben alkalmazhatóak, hiszen kisebb helyiségekbe is remek választást jelentenek. Erős, strapabíró szerkezetüknek köszönhetően a fali bortartó állványok is ugyanolyan biztos tartást adnak az értékes italoknak, mint a hagyományos változatok. Végül, de nem utolsó sorban fontos kiemelni, hogy a bortartók nagyszerűen mutatnak a falon, exkluzív megjelenésükkel igazi luxus hangulatot csempésznek a helyiségbe.

Természetesen többféle méretben és változatos dizájnnal készülnek, így mindenki megtalálhatja azt a változatot, ami elnyeri tetszését és passzol a neki szánt helyre. A fali bortartó állványok helyet kaphatnak otthonokban, de éttermekbe, üzletekbe, szálláshelyekre is érdemes ezekből a modellekből választani.

Felkeltették érdeklődését a falra rögzíthető bortartók? Böngésszen bátran a www.borallvany-shop.hu weboldalon, ahol cégünk, a BIO FLAME, s.r.o. termékkínálatát találja! Nálunk minden igényre van megfelelő modell, így biztosan nem fog csalódni, ha tőlünk rendel. A témában felmerülő kérdéseit szívesen megválaszoljuk, lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@borallvany-shop.hu e-mail címen!