ceremóniamester szombathelyi esküvőnél is segít a jegyespárnak. A nagy napon a boldog kezdet megélésében segítek minden párnak.

Az esküvőhöz már megvan a dátum, de még nincsen ceremóniamester? Kérjenek fel a feladatra szombathelyi ceremóniamestert, aki már számtalan esküvő kibontásában közreműködött! A helyszínnek nem kell feltétlenül Szombathelyen lennie, mert örömmel veszek részt az országban bárhol ilyen eseményen, ha felkérnek rá. Az esküvőhöz én megyek és a jegyespár kívánságait teljesítem.

szombathelyi ceremóniamester szerződtetésével több pontban is segíti majd a nagy nap sikerét. A tapasztalat még nem minden, mert ez csak a profizmust garantálja, de nem biztos, hogy a jegyespárnak is tetszeni fog az eredmény. A munkám többről szól annál, hogy időben elkezdődik a menyasszony szöktetés vagy zavartalanul jutnak át a vendégek a templomból a lagzi helyszínére. Én vagyok a pár bizalmasa is, tudnom kell, hogy mit szeretnek, mitől lesz a napjuk nekik a legszebb. Rá kell éreznem, hogy mikor van szükség a ceremóniamester fellépésére és mikor kell az eseményeket a megfelelő irányba terelni.

szombathelyi ceremóniamesterhez akkor forduljanak, ha a feladatát és a jegyespár kívánságait igazán komolyan vevő partnert keresnek. Garantálom, hogy se a jegyespár nem fog háttérbe szorulni az esküvőn, se a násznépről nem fogok elfelejtkezni. Lesz játék, lesz tánc, lesz, a tervezett programok és bármi, ami az Önök esküvőjét egyedivé teszi

A szombathelyi ceremóniamester szolgáltatásait a www.fehergaborceremoniamester.hu  webcímen található honlapon tudják részleteiben is megismerni. Forduljanak hozzám bizalommal, ha még nincsen, aki koordinálja a programot az esküvőn! A szombathelyi ceremóniamester az Önök esküvőjét is kézben tartja, az Önök álmait is megszervezi. Beszéljünk, ötleteljünk, ismerjük meg egymást és már csak a részletek vannak hátra! A megadott elérhetőségeimen, a +36-30-298-7427  telefonszámon, illetve a gabor.ceremonia@gmail.com email címen tudják elérni Fehér Gábort, azaz Engem!