Egy lakásban számtalan háztartási gépre van szükség: mosógépre, hűtőszekrényre, tűzhelyre, mosogatógépre, porszívóra, nem beszélve az olyan kisebb készülékekről, mint például a mikró. A termékek beszerezése gyakran külön-külön is nagy anyagi terhet jelent, de, ha valami miatt egyszerre kell mindent megvásárolni, az bizony igen nagy kiadás. Szerencsére mindenre, így erre is van megoldás, mégpedig a csomagolás sérült műszaki cikkek.

csomagolás sérült műszaki cikkektől egyáltalán nem kell tartani, ugyanolyan megbízhatóak, mint az ép csomagolású termékek, viszont az áruk a töredéke azokénak. Minden esetben megéri mellettük dönteni, akkor is, ha csak egy-egy készülékünk ment tönkre, és azt szeretnénk pótolni, de abban az esetben is, ha egyszerre többet szereznénk be. Erre gyakran van szükség például az első lakás vásárlásakor, amikor teljes egészében kell egy üres lakást berendeznünk és otthonná varázsolnunk.

csomagolás sérült műszaki cikkeknek a legtöbb esetben kizárólag a csomagolásuk sérült a szállítás során, néhány esetben szépséghibájuk lehet, de maguk a készülékek kifogástalan műszaki állapotban vannak. Így rendkívül sokat spórolhatunk velük, hiszen kiváló ár-érték arányban juthatunk megbízhatóan működő, tartós, hosszú élettartamú berendezésekhez. A csomagolás sérült műszaki cikkeket cégünk minden esetben garanciával értékesíti, így semmilyen kockázatot nem jelent a vásárlásuk. A jótállási igény természetesen a rendeltetésszerű használat során keletkező hibákra érvényesíthető, a terméken alapból meglévő, esztétikai problémákra nem. Rendkívül széles választékkal és kedvező árakkal várjuk ügyfeleinket, érdemes áttekinteni a csomagolás sérült műszaki cikkeink teljes kínálatát.

Ehhez látogasson el honlapunkra, a www.haztartasigep-diszkont.hu weboldalra, ahol részletes leírást is talál az egyes készülékekről! Ha kérdése van a csomagolás sérült műszaki cikkekről, bátran tegye fel munkatársainknak a 06(20) 665 1726-os telefonszámon vagy írjon nekünk a haztartasigepdiszkont@gmail.hu e-mail címre!