Egy többen döntenek úgy, hogy nem próbálják felkutatni az ideális konyhabútort az áruházak kínálatában, hanem saját ötleteik alapján rendezik be a helyiséget. Az egyedi konyhabútor teret ad annak, hogy a berendezés méreteiben maximálisan illeszkedjen a helyiség adottságaihoz, míg megjelenésében eleget tegyen tulajdonosai ízlésének és összhangban legyen a már meglévő bútorokkal.

Számos kérdésben kell döntést hozni a tervezés során, hogy az egyedi konyhabútor valóban jó szolgálatot tegyen, melyek közül nem maradhat ki az sem, hogy milyen legyen az elrendezés. Ennek tekintetében célszerű figyelembe venni, hogy hány ember fogja használni a helyiséget, de a hatékony munka érdekében a technológiai sorrendre is érdemes ügyelni. Milyen népszerű megoldások vannak az egyedi konyhabútor elrendezésére?

•    Egysoros: Ennél a típusnál a konyhabútor elemei egy egységes, zárt sorban helyezkednek el.
•    Párhuzamos: Ez két bútorsort takar, melyek egymással szemben helyezkednek el, és egyetlen elem sem köti össze őket.
•    „U” alakú: Itt a két egymással szemben elhelyezkedő sort összeköti a köztük lévő falszakaszhoz helyezett bútor.
•    „L” alakú: Ebben az esetben a konyhabútor két egymást követő falszakasznál van elhelyezve.
•    „G” alakú: Ez a típus három falszakaszt fed le teljesen, míg a negyedik oldalon lévő elemek szigetként be vannak forgatva.
•    Szigetes: Itt az egysoros vagy „L” alakú elrendezésen felül van egy szabadon álló egység is.

Ön már tudja, hogyan szeretné elrendezni egyedi konyhabútorát? Van elképzelése az alapanyagokról, színekről, formákról is? Ossza meg ötleteit a Hurrycan Lakásfelújítás csapatával, és mi segítünk, hogy az egyedi konyhabútor tökéletesen kiszolgálja a lakók igényeit!

Amennyiben szeretne megismerkedni szolgáltatásunk részleteivel és lehetőségeivel, látogasson el a www.hurrycan.hu weboldalunkra, egyedi konyhabútor készítést érintő kérdéseivel pedig lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén, a +36-30-308-2909-es telefonszámon vagy az info@hurrycan.hu e-mail címen!