Szeretné a fürdőszobáját praktikusan berendezni? Mozgássérült vagy idős ember is él a családban, ezért a legkényelmesebb zuhanyzót igyekszik kialakítani? Könnyen hozzáférhető, biztonságos tisztálkodó helyisége lehet, ha az egyedi zuhanyfalat választja.

A fürdőszoba mindenki otthonában fontos, és gyakran használt helyiség. A berendezés során sokféle szempontot kell figyelembe venni annak érdekében, hogy minden családtag számára megfelelő legyen. Több lehetőség van a tisztálkodást biztosító helyiség kialakítására.

A kád, a zuhanykabin és a zuhanyfal mind jó szolgálatot tesznek, de ha szeretné a legkényelmesebb megoldást választani, akkor az egyedi zuhanyfalak közül érdemes vásárolni. Ha kisebb méretű a fürdőszoba, akkor különösen előnyös a zuhanyzót választani a kád helyett. A legpraktikusabb módszer egy elegáns zuhanyfal beépítése.

A szerkezet elhelyezése könnyen kivitelezhető. Nincs szükség zuhanyzó ajtóra, és olyan tömítésre sem, mint egy kabin esetében. Jól hozzáférhető lesz mindenki számára a zuhanyzó, ezért különösen előnyös, ha gyerekek vagy idősek élnek a családban.

A mozgássérültek, a nehezen mozgók részére ez a legjobb lehetőség, mivel nem kell a közlekedésnél semmiféle szegélyt átlépni. Gondos tervezéssel el lehet kerülni, hogy kifolyjon a víz a fürdőszoba többi részére.

A zuhanyfallal ellátott tisztálkodóhely:

  • Jól felszerelhető, kapaszkodó, szükség esetén ülés is elhelyezhető.
  • Bármilyen méretű fürdőbe kiváló választás.
  • Biztonságos a használata, és egyszerű a tisztán tartása.
  • Nincsenek rések, olyan, mintha a levegőben állna az üveg.
  • Térnövelő hatása is van, és esztétikus.

Szép, stílusos kivitelezést vásárolhat. A falhoz való rögzítés pedig többféleképpen megoldható. Egy, kettő vagy három részes is lehet a zuhanyfal, így egyéni igényei szerint rendelheti meg. Ha most építkezik, vagy felújítja az otthonát, akkor több szempontból pozitív választás az egyedi zuhanyfal.

Szépítse és tegye praktikussá a fürdőszobáját! Ha szeretné a tökéletes zuhanyfalat rövid időn belül beszerezni, akkor a legjobb helyen jár cégünknél, a  FA-ÜVEG-SZABÓ Kft.-nél. Informálódjon az általunk kínált lehetőségekről a www.egyedizuhany.hu weboldalon! Keressen bennünket a 06-30-8649205-ös telefonszámon, vagy érdeklődjön a zuhanyfal árakról az info@egyedizuhany.hu e-mail címen!