Stílusos megoldást keres a bejutó fény mennyiségének szabályozására? Szüksége van egyéni igényei szerint használható térelválasztóra? A szalagfüggönyök kiválóan töltik be szerepüket mindkét feladatkörben. Otthonában, vagy irodájában egyaránt használhatja, és elképzelése szerinti színekben igényelheti őket. A szalagfüggönyök több helyiségében is kitűnően funkcionálhatnak!

A szalagfüggöny bármilyen belső térnek elegáns megjelenést biztosít, de több szempontból is hasznos lehet számunkra. A lamellákat egyéni igényeink szerint állíthatjuk, a beáramló fény mennyiségét a kívánt mértékben, egyszerűen szabályozhatjuk. Anyaga szerint sokfajta szövésű és színű termékkel találkozhatunk, ezért fontos, hogy alaposan átgondoljuk, pontosan milyen típusra van szükségünk. A szalagfüggöny mennyezetre és álmennyezetre is felhelyezhető, így bármilyen környezetben könnyedén kivitelezhető a telepítése. Mozgatását tekintve szintén többféle lehetőség közül választhatunk: kézzel, motorral, és utóbbi esetében automatizált módon is használhatjuk. A szalagfüggönyök könnyen tisztán tarthatóak, nagy színtartóssággal jellemezhetőek. Kiválóan tölthetik be funkciójukat modern stílusú lakásunkban, vagy irodánk, üzlethelyiségünk belső terében.

Minőségi szalagfüggönyök és egyéb árnyékolástechnikai eszközök széles kínálatával állunk rendelkezésére az Alba Lamella Kft.-nél. Az irodai szalagfüggönyök tisztítását is vállaljuk, így ezzel a teendővel sem adódhat problémája a későbbiekben. Korszerű technikákat alkalmazunk, hosszú távon megbízható kellékeket nyújtunk. Tekintse meg választékunkat, és olvasson részletesen tevékenységünkről a www.albalamella.hu internetes oldalunkon!

Alkalmazzon Ön is vidám hangulatú szalagfüggönyt árnyékoláshoz, vagy térelválasztáshoz! Ossza meg velünk elképzelését, és egészítse ki belső tereit minél hamarabb ezekkel a nagyszerű árnyékolástechnikai termékekkel! Kérdései, észrevételei esetén keressen bennünket a 06-70-420-1933-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@albalamella.hu e-mail címünkre!