A kerti munkák során rengeteg zöldhulladék gyűlik össze, aminek elszállításáért fizetni kell, és nem is igazán környezettudatos megoldás; sokkal hasznosabb módszert alkalmazhat, ha kerti komposztálót használ. Régóta ismert, rendkívül hatékony eljárásról van szó, amivel érdemes Önnek is megismerkednie.

A természetes tápanyag előállítására alkalmas anyagokat különböző típusú és méretű kerti komposztálókban gyűjtheti össze. Számos előnnyel jár, ha a komposztálás mellett dönt:

  • Javíthatja a talaj szerkezetét, víz-, hő- és levegőgazdálkodását.
  • Felgyorsíthatja a növények csírázását.
  • Csökkentheti a háztartási hulladékok mennyiségét.
  • Hatékonyan tehet a környezetvédelemért.
  • Értéket teremthet a hulladékból.

A komposzt a legősibb talajjavítóként tölti be kiemelt szerepét a kertben. Saját kezűleg is előállíthatja és felhasználhatja, csupán a megfelelő kerti komposztálóra, elegendő helyre és egy kis odafigyelésre van szükség, de a megfelelő hely kialakítása egyáltalán nem nehéz, és sokféle praktikus, szétszerelhető eszköz áll rendelkezésére, amiket akár az interneten keresztül is megrendelhet.

Céljainak megfelelően választhatja ki a kerti komposztálót, ha felkeresi cégünk webáruházát. A Polyduct Zrt. egyszerűen használható, könnyen szállítható és összerakható termékeket kínál kedvező áron. Egymástól eltérő formájú, környezetbarát alapanyagból készült, karbantartást nem igénylő eszközök közül rendelhet, ha felkeres minket. Informálódjon részletesen a kerti komposztálók tulajdonságairól a www.kertikomposztalas.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Gazdagítsa a talaj élővilágát a szerves hulladékok hasznosításával, takarítson meg jelentős pénzösszegeket, és tehermentesítse a szeméttárolót! Szerezze be a megfelelő típusú és méretű kerti komposztálót tőlünk! Szívesen adunk tanácsot, és válaszolunk a felmerülő kérdéseire, ha keres bennünket. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-54-480-666-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a polyduct@polyduct.hu e-mail címünkre!