Sokan szívesen ajándékoznak valamilyen értékes italt például desszert helyett. A meglepetés ilyenkor főleg díszes zacskóba kerül, ami valóban szép és lenyűgöző, de egyúttal megvan a maga kockázata is.
Egyesek bele sem gondolnak abba, hogy az ajándékzacskók mennyi kényelmetlenséget, bosszúságot okozhatnak.

Sajnos vannak olyanok, akik már ezt megtapasztalhatták amikor korábban véletlen kicsúszott a kezükből az italos szatyor. Az értékes bor, pezsgő odaveszett, így az ünnepeltnek kénytelenek voltak másfajta ajándékot keresni.

Az italtartó dobozok ideálisabbnak bizonyulnak

A többség nem gondol egyáltalán az italtartó dobozokra, pedig sokkal ideálisabb megoldást kínálnak az ajándékozáshoz, több szempontból is. A zacskókkal ellentétben a dobozok teljeskörű védelmet nyújtanak az italoknak, a sérülésekkel és a külső hatásokkal szemben is. Nem érheti közvetlenül tárgy vagy napsugárzás a borokat, pezsgőket, pálinkákat, így azok tovább meg tudják őrizni a minőségüket.

Az italtartó dobozok gondoskodnak a stílusos ajándékozási formáról is. Az ünnepeltek jobban is értékelik ezt, hiszen a dobozokat később másra is fel tudják használni.

Plusz ajándék az italtartó dobozokkal

Az italtartó dobozokra plusz meglepetésként is lehet tekinteni. A zacskó nem maradandó emlék, hiszen gyakran végül más ajándéka kerül bele. A doboz az ünnepelttel maradhat, aki tetszőlegesen felhasználhatja később bármi másra a kapott kiegészítőt.

Fedezze fel az italtartó doboz kínálatot a Díszdoboz Kft. -nél! Számos ízléses, aprólékosan kidolgozott termékkel találkozhat a kategóriában. A dobozaink gondoskodnak az értékes italok biztonságos, bonyodalmak nélküli szállításáról, tárolásáról. Termékeink praktikus meglepetések, amiknek az ünnepeltek örülni fognak. A kínálatunkat honlapunkon fedezheti fel, amit a www.diszdobozkft.hu címen ér el.

Ha kérdezni szeretne a termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-1-278-2959-es számon, vagy írjon üzenetet az info@diszdobozkft.hu e-mail címünkre! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.