Sok használati tárgyat örökölt, amelyekkel nem tud mit kezdeni? Esetleg már régóta tárol régi értékeket, de már szeretne tőlük megszabadulni? A hagyaték felvásárlás megoldást jelenthet! A régiségek új gazdára találhatnak, Ön pedig pénzhez juthat, ha kihasználja ezt a nagyszerű lehetőséget.

A családtagjai után fennmaradt tárgyak sok éven keresztül lehetnek hasznosak, azonban előfordulhat, hogy teljesen felesleges ezeket tárolni. Bizonyos idő után elavultak lesznek, romlik az állapotuk. Minél több értékről van szó, annál nagyobb helyet foglalnak, és kényelmetlenné válhat a raktározásuk. Ilyen esetekben nyújt kiváló megoldást a hagyaték felvásárlás. A bútorok, a csillárok, a szőnyegek, a festmények, az ékszerek, és minden egyéb tárgynak megvan a saját értéke. A legtöbb esetben jelentős összeget kaphat cserébe, ezért megéri a hagyaték felvásárlás lehetőségén elgondolkodni. Felmerülhet a kérdés: milyen módon tudhatja meg a használati tárgyak pontos értékét, és hogyan oldhatja meg a szállításukat? Gyors választ kaphat, és a fuvarozás miatt sem kell aggódnia, mivel találhat olyan szolgáltatót, ahol díjmentesen érkeznek a helyszínre, és rugalmasan intézik a hagyaték felvásárlását. Miért érezné kellemetlenül magát hasztalan értéktárgyak miatt, ha máris túladhat rajtuk?

Óbuda Antikvitásunk készséggel áll rendelkezésére a hagyaték felvásárlását illetően. Budapesten és vidéken egyaránt vállaljuk a díjtalan kiszállást, és az értékbecslést. Egy darab tárgy és teljes hagyaték felvásárlása esetén is számíthat a segítségünkre. Több mint 30 éve vásárolunk régiségeket, így megbízható társaságnak adhatja át a szükségtelenné vált értékeket. Látogasson el a www.obudaantikvitas.hu internetes oldalunkra, és szerezzen bővebb információt!

Ne tartogassa magánál a különböző használati tárgyakat, ha nincs rá szüksége! Adja át nekünk a régiségeket, és jusson nagy összeghez! Vegye fel velünk a kapcsolatot akár már most a 06-20-5631491-es telefonszámunkon!