Minél hamarabb szüksége van egy épületre, ahol biztonságosan tárolhatja értékeit? Belátható időn belül, környezetkímélő módon juthat hozzá az új tulajdonához, ha a könnyűszerkezetes technológia alkalmazása mellett dönt. A mobilgarázs gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, bárhol összerakható, utólag is szigetelhető.

Az autó, a szerszámok és más értékek védelméről nem csak a hagyományos módon épített garázsokban tud gondoskodni. Számos megoldás közül választhat, mint például a könnyűszerkezetes épületek. A mobilgarázsok minden oldalukon zárt építmények, védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival és a lopással szemben is. A ház stílusához illő színben elkészíthetők, és különböző méretekben legyárthatók. Egyedi megrendelése alapján történik a kivitelezés, olcsó, praktikus és karbantartás nélkül használható épület tulajdonosa lehet, ha mobilgarázs mellett dönt. Lehetősége van extra felszerelések rendelésére is. Bárhova beépíthető az oldalajtó, bármekkora nyílászárók választhatók és alkalmazható elektromos kapumozgatás is.

Könnyen és gyorsan veheti birtokba új garázsát, ha cégünkre, a Lani Építő Kft.-re bízza a feladat megoldását, hiszen könnyűszerkezetes épületek kivitelezésével foglalkozunk. Rövid határidőn belül adjuk át az igényeinek megfelelő mobilgarázst. Költséghatékonyan juthat kiváló eredményre, és elégedett lehet az esztétikus megjelenéssel is. Többféle szín közül választhat, és bármekkora méretben kérheti a mobilgarázs készítését. Anyagtakarékos és környezettudatos megoldásra juthat, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről, és olvasson részletesen a könnyűszerkezetes technológia előnyeiről a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu internetes oldalunkon!

Valósítsa meg a terveit egyszerűen és költséghatékonyan, vegye át az új tulajdonát rendkívül rövid időn belül! Ossza meg velünk mobilgarázzsal kapcsolatos elképzelését, hogy a munkálatokat minél hamarabb el tudjuk kezdeni! Lépjen velünk kapcsolatba, és kérje ajánlatunkat a 06-70-284-8797-es telefonszámunkon!