A sima bőr az alapvető ápoltság fontos része, a legtöbb hölgy rendszeresen szőrteleníti a lábait, hónalját, intim testtájait, de napjainkban már az sem ritka, ha egy férfi vágyik ilyesmire. Sokak számára komoly önbizalomhiányt okozhat a túl erős vagy kellemetlen helyen lévő szőr, így ennek eltávolítása rendszeresen végzett tevékenység a fürdőszobákban. Erre igen sokféle lehetőség nyílik, a borotválás, epilálás, gyantázás és a különféle krémek mind ezt a célt szolgálják. Ám ezek egyike sem biztosít tartós megoldást, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy bizonyos kezelések igencsak kellemetlen érzéssel járnak.

Ma már azonban a tartós szőrtelenítés nem vágyálom, erre is többféle lehetősége nyílik az érdeklődőknek, melyek közül a lézeres szőrtelenítés az egyik legmegbízhatóbb módszer. Miért érdemes a lézeres szőrtelenítés mellett dönteni?

•    Akár hosszú évekre megszabadulhatunk a szőrszálaktól, így nem csupán az otthoni procedúrától kímélhetjük meg magunkat, hanem magabiztosságunkat is visszanyerhetjük.
•    A lézeres szőrtelenítés nem jár fájdalommal, szemben a nem tartós szőrtelenítési módszerekkel, emellett a begyulladt szőrtüszők, benőtt szőrszálak sem jelentenek többé problémát.

Az Erika Szépségszalon szakemberei örömmel segítenek Önnek is, ha szeretne selymes bőrt a jól ismert procedúrák nélkül! Hogyan néz ki nálunk a dióda lézeres szőrtelenítés?

Egy személyes konzultáció keretein belül minden részletet megbeszélünk a vendég problémájának és igényeinek megfelelően, meghatározzuk a bőrtípust. A kezelést megelőzően leborotváljuk a problémás felületet, letakarjuk az anyajegyeket, esetleges szemölcsöket, illetve tetoválásokat. Maga a kezelés nem jár fájdalommal, egy-egy alkalom időtartama az adott testfelület méretétől függ. Az eljárást többször is meg kell ismételni annak érdekében, hogy a lézeres szőrtelenítés eredményes legyen.

Szépségszalonunkban dióda lézeres szőrtelenítést végzünk, melyre hölgyeket és urakat egyaránt várunk szeretettel! Szolgáltatásunk részleteiért látogasson el www.erikaszepsegszalon.hu weboldalunkra, kérdéseivel pedig bátran keressen minket a +36-35-300-760-as telefonszámon vagy az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címen!