Van olyan helyiség az ingatlanban, amit ritkán használ? Felesleges itt folyamatosan fűteni, de szeretne meleget, ha éppen szükség van rá? Netán más ok miatt keres könnyen áthelyezhető készüléket? A mobil klímával eleget tehet igényeinek, mivel ez a készülék egyszerűen mozgatható, és a működtetéshez nincs szükség beszereléshez értő szakemberre.

Számos esetben csak időközönként van szükség a meleg biztosítására, és előfordulhat az is, hogy nem megoldható komoly klímaberendezés beszerelése. Ilyenkor nem érdemes a nagy költségvetésű megoldásokon gondolkodni, és beletörődni abba, hogy esetleg nem fűt egy-egy helyiséget. Rendkívül hasznos a mobil klíma, amit Ön is beszerezhet bármikor. Telepítési nyilatkozat, hozzáértő szakember nélkül használható a készülék, és a helyiség mérete alapján választhatja ki a megfelelő típust. Nem csak a lakóépületek egyes helyiségeiben jó megoldás, hanem a nyaraló fűtésére, vagy éppen hűtésére is kiválóan alkalmas a mobil klíma. A műemlékeknek fenntartott épületekben szintén nagyszerű ötlet a működtetése, hiszen az ilyen esetekben legtöbbször nincs lehetőség a korszerű fűtési rendszer utólagos beépítésére, vagy nem engedélyezett a különféle munkálatok elvégzése.

Bármilyen méretű és teljesítményű mobil klímára van szüksége, cégünk, a Cyber-Elektronic Kft. segítséget nyújt Önnek. Többféle fűtéstechnikai termékkel várjuk, amelyek között biztos, hogy megtalálja a megfelelőt. Választhat fűtésre és hűtésre egyaránt alkalmas készüléket, így egész évben biztosíthatja az igényeinek megfelelő hőmérsékletet beltéri helyiségében. Olvasson részletesen a különböző mobil klímákról, és ismerkedjen meg más termékeinkkel is a www.ceklima.hu internetes oldalon!

Teremtsen maga körül komfortos és kényelmes környezetet! Télen fűtsön, nyáron pedig hűtsön a könnyen mozgatható mobil klímával! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-72-538-268-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a rendeles@ceklima.hu e-mail címünkre!