Nagy népszerűségnek örvendenek a fiatalok körében a kis garzonlakások. Ezek mérete alapvetően kényelmes egy vagy akár két embernek is, de annak érdekében, hogy az élettér ne tűnjön szűkösnek, okos megoldásokra van szükség a lakberendezés terén. Sok múlhat olykor néhány centiméteren is, de nem csak a méretekre érdemes figyelni, hanem célszerű felkutatni azokat a lehetőségeket is, amik kifejezetten a jó helykihasználást szolgálják. A sarkok a legtöbb helyiségben kihasználatlanok, de csak addig, amíg a lakók nem fedezik fel a sarokpolcok előnyeit!

sarokpolcok remek választást jelentenek a kisméretű garzonlakásokba, hiszen igen csekély helyet foglalnak, ennek ellenére sokkal komfortosabbá varázsolják a helyiségeket. Ezek alapvetően nem nagy terhekre lettek tervezve, de számos olyan apróság van, amiknek helyet kell találni egy otthonban, és erre a célra tökéletesek a sarokpolcok. Praktikus megoldást kínálnak a nappaliba, de a hálószobába vagy akár a konyhába is érdemes beszerezni ilyen bútorokat, hiszen a helytakarékosság minden helyiségben jól jön. A design tekintetében tanácsos az egyszerű, letisztult sarokpolcokat választani, hogy ne tűnjön zsúfoltnak a lakás.

Szeretne praktikus és stílusos bútorok között válogatni? A Polc Bolt termékkínálatában sarokpolcok is helyet kaptak, melyek segítségével nem lehet probléma a jó helykihasználás kisméretű lakásokban sem! A két polccal ellátott hátfalas modell a legkisebb helyen is jó szolgálatot tehet, míg az egyedi igények szerint összeállítható sarokpolc az alapcsomagon felül annyi kiegészítő elemmel látható el, amennyire csak szükség van. A színválaszték lehetővé teszi, hogy ne csak méretben legyen jó választás a sarokpolc, hanem a többi berendezéssel is jól harmonizáljon.

Ha érdeklik a részletek, tekintse meg kínálatunkat a www.polcbolt-online.hu weboldalon, ahol a rendelést is elintézheti, ha megtetszett valamelyik termékünk! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran elérhetőségeink egyikén, lépjen velünk kapcsolatba a polcbolt@polcbolt-online.hu e-mail címen vagy a +36-96-428-888-as telefonszámon!