Nincs hely az új bútoroknak? Szeretne átláthatóbb otthont, de sok szekrény tele van pakolva a régi tárgyakkal? Feleslegesen tartja magánál a porcelánokat, a festményeket és más tárgyakat, ha nem használja őket. Érdemes elgondolkodnia a régiségfelvásárláson, hiszen az értékeiért cserébe azonnal pénzt kaphat.

A korábbi évekből megmaradt különleges szettek, ékszerek, képek és egyéb régiségek segítenek a kedves pillanatok felidézésében, de biztos, hogy Ön is raktároz jó néhány olyan tárgyat, amire egyáltalán nincs szüksége. Ha szeretne helyet felszabadítani, és rendkívül rövid időn belül pénzhez jutni, érdemes a régiségfelvásárlás mellett döntenie. Ez a megoldás több szempontból kedvező:

  • Pillanatok alatt túladhat a felesleges tárgyakon.
  • Olyan helyre juttathatja el ezeket, ahol mások hasznára válhatnak.
  • Azonnal pénzt kaphat értük.
  • Nem kell tovább óvni őket a sérülésektől.
  • Modern megoldásokkal újíthatja fel otthonát.

Semmi nem állhatja útját abban, hogy kihasználja a régiségfelvásárlás előnyeit. Egy-egy használati tárgy, és teljes hagyaték esetén is jó ötlet ezt a lehetőséget választani.

Több, mint három évtizede foglalkozunk a régiségek felvásárlásával a Bécsi Galériában. A lehető legmagasabb áron vesszük át a feleslegessé vált dísz-, és használati tárgyakat. Budapesten és vidéken is díjtalanul utazunk el a helyszínre, ahol alapos vizsgálatot követően állapítjuk meg a termékek árát. Bútorok, étkészletek, festmények, ékszerek és számos más régiség felvásárlását is vállaljuk. Egyszerűen és gyorsan szabadulhat meg minden értéktárgyától, ha a mi segítségünket kéri. Tudjon meg többet megbízható szolgáltatásainkról a www.becsigaleria.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Váljon meg a felesleges értékektől könnyedén, és cserélje készpénzre az összegyűlt tárgyakat! Vegye fel a kapcsolatot galériánk munkatársaival, hogy minél hamarabb sor kerüljön a régiségfelvásárlásra! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket bátran a 06-20-310-0243-as telefonszámunkon!