A bőrfotelek igen népszerű bútoroknak számítanak, egyesek kifejezetten az igényes anyagból készült darabokat részesítik előnyben, hiszen tudják, hogy felhasználásukkal garantált az elegancia a térben. Akik mindenképp ragaszkodnak ehhez az irányhoz, ismerniük kell a bőr bútorok, így a fotelek igényeit is. Nem lehet akárhová elhelyezni a térben a berendezéseket, mert egy rossz döntéssel súlyos anyagi károk is felmerülhetnek később.

Bőrfotel csakis árnyékos helyre kerülhet

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a bőrfoteleket kiteszik az erős napsugárzásnak. Ahogy az emberi bőr, úgy a valódi bőr bútorok sem tűrik az UV sugárzást, emiatt nagyon hamar tönkremehetnek.

A bőr elkezdhet megrepedni, a bútor színe pedig kifakul. Ebben az állapotában nem lesz elegáns a bőrfotel, amitől így az ember kénytelen lesz megválni, vagy új huzatot csináltatni, ami pedig nagy kiadásokkal járhat.

Ennek alapján a bőrfotelt tanácsos árnyékos helyre tenni. Ha mégsem sikerül ezt megoldani, mindenképp legyen árnyékolási lehetőség a szobában. Egy függöny, reluxa vagy akár a redőny is sokat segíthet a bútor állapotának megóvásában.

Ne tegye ki nagy hőhatásoknak a bőrfotelt!

Jól mutatna a bőrfotel a kandalló mellett? Valóban kifogástalan az összkép, viszont a nagy hőhatás nem tesz jót a bútornak, így, ha mégis a forró berendezés mellé kerül, hamarosan búcsút mondhat a drága fotelnek.

Előnyösebb hűvös helyre tenni a bőrfotelt, amely a figyelmességet biztosan meg fogja hálálni. A szakszerű ápolásról se feledkezzen meg bizonyos időközönként, amellyel hidratálhatja a bútor anyagát.

A Lederland Magyarország kínálatában lenyűgöző bőr bútorokkal találkozhat, amelyekkel garantált az exkluzív, elegáns hatás. Bútorápolással kapcsolatban is szívesen adunk tanácsokat, így termékeink valóban sokáig kiszolgálják, és gondoskodnak a kényelméről, ízléses összképről.

Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről, amit a www.lederland.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-23-530-454-es vagy a +36-30-629-7647-es számok egyikén! E-mailen is elérhet bennünket, az info@lederland.hu címen.