Mire elérkezik a pillanat, és a szerelmesek kimondják egymásnak a boldogító igent, igen sok szervezési teendőn vannak túl. A nagy napot gyakran hosszú hónapokig tartó szervezés előzi meg, hogy minden apró részlet tökéletes legyen, az esküvő napján azonban olyan gyorsan zajlanak az események, hogy az egész szinte csak egy szempillantásnak tűnik. A szép emlékek örökre megmaradnak, ahogy a rengeteg fényképet és videófelvételt is bármikor elő lehet venni később, de mi lenne, ha más emlék is maradna az eseményről? A tartós menyasszonyi csokrok éppen azt a célt szolgálják!

A legtöbb hölgy hajlamos elrakni apró emlékeket a fontos alkalmakról, egy belépőjegyet az első randevúról vagy éppen egy szalvétát a lánykérés estéjéről. Az esküvői csokrot azonban nehéz tartósítani, kiszárítva szép marad egy darabig, de az évek múlásával a szirmok és a levelek letöredeznek a legnagyobb odafigyelés mellett is. A tartós menyasszonyi csokrok ezzel szemben örökéletűek, hiszen nem élővirág alkotja őket. A selyemvirágokból álló tartós menyasszonyi csokrok a megszólalásig hasonlítanak a hagyományos csokrokra, a különbség csupán az, hogy hosszú évek múlva is ugyanolyan gyönyörűek maradnak, mint a nagy napon. A tartós menyasszonyi csokrok nem csak emléknek kiválóak, hanem már az esküvő napján is rengeteg előnyt tartogatnak. A virágok nem fognak elkókadni a fotózás és a ceremónia között, ráadásul azoknak a menyasszonyoknak is jó alternatíva, akik allergiások a virágporra.

Szeretné megismerni, milyen lehetőségek rejlenek a tartós menyasszonyi csokrokban? Fedezze fel a selyemvirágok izgalmas világát, és élvezze előnyeit! Ossza meg velem elképzeléseit, hogy olyan tartós menyasszonyi csokrot készíthessek Önnek, amilyet megálmodott! A részletekért látogasson el www.selyemcsokor.com weboldalamra, és ha szeretné leadni rendelését vagy feltenné kérdéseit, forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeim egyikén! Várom megkeresését a +36-20-317-8878-as telefonszámon, valamint az eveartdesign@gmail.com e-mail címen!