Zavarja a sérült kárpit bútorán, hiszen ebben az állapotban nem nyújt maximális kényelmet és esztétikus látványt? Változtatna a helyzeten, de nem akar új berendezést beszerezni? A profi szakemberek által végzett bőrfestés kiváló eredményhez vezet!

A bőr évezredek óta közkedvelt anyag, amit napjainkban a régiektől eltérő módon, jelentősen kifinomultabb módszerekkel készítenek ki. Az esztétikát tekintve is jóval nagyobb értékkel bír, mint a szövetek, ezért több időt kell fordítanunk a tisztítására is! Tudjuk, hogy többféle módon végezhetjük az ápolásukat, azonban nem biztos, hogy restaurálási lehetőségeikről elegendő információval rendelkezünk. Ehhez a munkálathoz szorosan kapcsolódik a bőrfestés, ami hozzáértő szakember segítségét igényli! A specifikus tevékenységgel sikeresen korrigálhatjuk az elszíneződés és kopás miatti felszíni hibákat. A bőrfestés az összes felületi problémára tökéletes megoldást jelent. A bőrfestékek nem csak színezőanyagokat tartalmaznak, hanem olyan összetevőket is, amelyek hozzájárulnak a bőr ápolásához, így az nem csak színében újul meg, hanem anyagában is! A tapasztalt kárpitosmesterek számára nem jelent kihívást a különféle bútorok kárpitjainak bőrfestése!

A kisebb-nagyobb sérülések, kopások hatékony eltüntetése nálunk nem probléma, kárpitszervizünk színvonalas szolgáltatást nyújt! Készséggel vállaljuk bútorok bőrfelületeinek javítását, speciális termékekkel, professzionális módon végezzük a bőrfestést minden alkalommal! Látogasson el www.karpitszerviz.hu honlapunkra, és szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkról, valamint a bőrfestés előnyeiről, lehetőségeiről!

Ápolja megfelelően használati tárgyait, így a bőrfelületeket is, hogy hosszú élettartamúak lehessenek! Éljen a bőrfestés lehetőségével, ismerje meg tevékenységeinket! Bármilyen kérdése merül fel a bőrfestéssel, vagy a kárpitozással kapcsolatban, bátran keressen fel minket a 06-30-921-8349-es telefonszámunkon, vagy az info@kapitszerviz.hu e-mail címünkön!