Ön is odavan, rajong a művészetekért, illetve a híres festményekért? Több nagy kedvence is akad, és régóta arról álmodozik, hogy ezeket szívesen viszont látná otthonában vászonkép formájában? Remek elhatározás! Forduljon bizalommal az Ötlet Szalon Kft.-hez, ha Ön is vászonképeket szeretne viszont látni otthonában híres festmények nyomán! A segítségünkkel – akár pár nap alatt – a világ leghíresebb festményei is „beköltözhetnek” az Ön otthonába! Döntsön tehát Ön is bátran a kiváló minőségű vászonképek és az így keletkező festmény reprodukciók mellett!

Fontos kiemelni: a reprodukció nyomtatására tökéletes választás a festővászon, hiszen az így elkészült kép szinte a megtévesztéséig hasonlít majd az eredetire. Ráadásul a vakrámára való feszítés, illetve az alaposan megfontolt, jól kiválasztott keres csak tovább fokozza ezt a hatást.

Miért döntsön mellettünk?

– A lehető legjobb minőségű anyagokkal és a legnagyobb precizitással dolgoznunk,

– a vászonképeinket valódi festővászonra nyomtatjuk,

– a vászon nem törik nem kopik és lemosható,

– a vászonképeinket valódi borovi fenyő vakrámára feszítjük,

– utóbbinak köszönhetően a képek tartósak lesznek, így tíz év múlva is díszíteni fogják a falat.

Ami pedig a konkrét festmény kiválasztását illeti: válassza ki azt a híres, kedvenc festményt, műalkotást, amit mindenképpen szeretne vászonképre nyomtatni! A képet egyszerűen töltse fel rendszerünkbe, válassza ki a szükséges paramétereket, majd pár kattintással küldje be hozzánk a rendelését!

Többet szeretne megtudni szolgáltatásunkról? Kíváncsi a rendelés menetére vagy éppen az árainkra? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.vaszonkep.hu-n minden fontos további információt megtalálhat! Amennyiben kérdései, kérései támadnak, forduljon bizalommal szakértőinkhez! Kollégáinkat keresheti bizalommal a +36-70/387-57-47-es telefonszámon, vagy természetesen akár írásban is. Levelét a vaszonkep@vaszonkep.hu e-mail címre várjuk! Díszítse az Ön otthonát is vászonkép formájában kedvenc, híres festmény-fotója!