Készül a közelgő ünnepre, melynek alkalmából egyedi csomagolásban szeretné átnyújtani finom borait? Esetleg egységes, ugyanakkor különleges külsőt adna termékeinek, akár feliratozással is ellátva ezeket? A borászati kellékek között megtalálható kartondobozok praktikusak és esztétikusak lehetnek egyszerre, kialakításuk Önre van bízva, így saját stílusát tükrözve adhatja át borait vásárlóinak, szeretteinek vagy ismerőseinek. Borászati webáruházban könnyedén, rövid határidővel rendelheti meg a megfelelő mennyiséget.

A borászat területén tevékenykedve egész éves munkát tudhatunk magunk mögött év vége felé. Elkészült, kiváló minőségű borainkat többféle módon kínálhatjuk az érdeklődők számára. Érdemes nagy hangsúlyt fektetnünk az üvegek csomagolására, hiszen lehetőségünk van kartondobozok igénylésére, melyekkel egyedi külsőbe bújtatva nyújthatjuk italainkat. Más árukhoz hasonlóan ebben a helyzetben is nagyon fontos lehet a csomagolás megtervezése, főként, ha az ünnepek alkalmából készíttetnénk saját kartondobozokat. A legtöbb esetben ezzel vonzhatjuk a vásárlók figyelmét termékeinkre, így az eddigieknél akár többen is kézbe veszik majd borainkat. Az arculaton kívül más funkciója is van a kartondobozoknak, méghozzá a hatékony áruvédelem. Nem szabad megfeledkeznünk a környezetvédelemről, a hatósági előírások betartásáról és a marketing figyelembevételéről sem. Ha mindezeknek eleget teszünk, kiváló eredményt érhetünk el. A kartondobozokat elláthatjuk feliratozással is, amit egy színvonalas borászati webáruházban vállalnak.

Különféle kedvezményekkel, magas minőségű borászati kellékek hosszú sorával várjuk Bí-Bor-Ász Borászati Szaküzletünkben. Számos méretű és stílusú kartondoboz közül rendelheti meg az Önnek leginkább szimpatikusabb eszközöket, melyeket kérése alapján feliratozással is ellátunk. Rövid határidővel, színvonalas termékekkel állunk rendelkezésére borászati webáruházunkban. Látogasson el a www.bi-bor.hu weboldalunkra, és szerezzen bővebb információt!

Hasznosítsa kreatív ötleteit a borászati kellékek terén is! Helyezze el egyedi kartondobozokba borait, melyekkel stílusos külsőt, és emellett nagyobb biztonságot is adhat italainak! Forduljon hozzánk bátran elképzeléseivel, és válasszon minőségi borászati kellékeket! Hívjon minket a 06-30-663-7382-es villányi vagy a 06-30-6637381-es siklósi telefonszámunkon, illetve írjon bátran az info@bi-bor.hu e-mail címünkre!