Napjainkban a műköröm hatalmas sláger a hölgyek körében. Nem csak műkörmöt készítettnek maguknak, hanem sokan kitanulják a szakmát és ebben helyezkednek el. Jó kézügyesség és kreativitás szükség hozzá, mert az apró körömfelületeken alkotni hatalmas kihívás. Tájékozódjon az aktuális műköröm-trendről!

A klasszikus, lekerekített köröm forma mindig sláger, mert nemcsak ünnepi eseményeken mutat jól, hanem a hétköznapokban is tudjuk kezeinket használni, nem akadunk be sehova, a mosogatásra is képesek vagyunk, mégis körmeink hosszan rendezettek és mutatósak maradnak. Manapság a nagyon hosszú műköröm nem közkedvelt a hölgyek körében, mert mindenki a természetességre, egyszerűségre törekszik. Az idei, 2017-es évben, tavasszal meglepő módon a sötét színek hódítanak és nemcsak a hajfestésben, hanem a műköröm mintában is népszerűvé válik az „ombre” mintázat. Emellett az igazán nőies színek is hódítanak. Az egyszerűség a visszafogottság a műköröm-divatba is begyűrűzött, és ezt leginkább egy finom, rózsaszín árnyalat tudja képviselni. A halvány rózsaszín meg a még halványabb árnyalatok, az úgynevezett „nude”, amik épphogy látszanak, tökéletesen mutatnak a körmökön. Ha fel szeretné dobni valamivel a természetességet sugárzó körmöket,egy-egy körömdíszítő elemmel csinosíthatja, például strasszokkal. Továbbá népszerűek a metál színek, a matt árnyalatok mellett. A klasszikus színek, mint például a kék és a piros továbbra is divatban maradnak, különböző árnyalataikkal. A piros szín eleganciát kölcsönöz gazdájának, feltűnő szín, de mégis viselhető a hétköznapokban. Aki nem rajong a műkörömért, annak ott van a gél lakk lehetőség, amit a saját körmünkre viszünk fel, pár hétig tartós marad, de utána speciális szerekkel és körömreszelővel távolíthatjuk el. Olcsóbb, mint a műköröm, és sokan inkább ezt a megoldást választják.

Ha kedvet kapott a műköröm viseléséhez, vagy műköröm építéssel foglalkozik, nálunk, a Zala Brill Kft.-nél megtalálja az ehhez alkalmas alapanyagokat! Tájékozódjon honlapunkon, a www.mukoromplaza.hu oldalon, és minőségi alapanyagainkkal fantasztikus műkörmöket készíthet! Kérdés esetén írjon e-mailt az info@mukoromplaza.hu címre, vagy hívjon a 06-30-360-6429-es telefonszámon!