Az egyedi fa ékszeres doboz művészi kiegészítője minden fésülködő asztalnak! Az ékszerek és kiegészítők tárolására többféle lehetőség is létezik. Minél több csecsebecse van egy hölgy birtokában, annál több, nagyobb ékszertartóra van szüksége, ha nem szeretné, hogy a fésülködő asztalán vagy a gardrób fiókban átláthatatlan halmokban álljanak az ékszerei. Aki nemcsak szép, de egyedi tárolót is keres, annak az iparművész által készített egyedi fa ékszeres dobozok tökéletes választásnak fognak bizonyulni.

Az egyedi fa ékszeres doboz, ahogyan azt a neve is jelzi, valódi fából készül, fém kapoccsal záródik. A dobozok belső borítása lehet fekete vagy gyönyörű, bordó bélés is, hogy óvja a kiegészítőket és dekoratívabbá tegye a fa ékszeres dobozt is.

Természetesen ettől még nem lesz annyira különleges egy doboz, hiszen sok helyen kapni hasonló ékszertartókat. A lényeg a doboz tetején látható. Az egyedi fa ékszeres dobozok ugyanis különböző díszítéssel rendelhetőek meg. A díszítés igény szerint lehet egy festett kép, fém betét vagy akár szublimált minta is. A visszafogott, elegáns vagy éppen színes, művészi díszítés már olyasmi, amitől a doboz különlegessé és csodásan dekoratívvá válik.

Az egyedi fa ékszeres doboz megrendelhető nagyobb tételben is, mert ajándéknak, reklám terméknek, limitált kiadású csomagolásnak is jó választás. Cégek vagy akár magán személyek számára is ajánljuk, ha valami stílusosat és művészi igényű dobozt keresnek partnereknek, rokonoknak, ügyfeleknek, barátoknak.

A www.diszdobozkft.hu webcímen a Dszdoboz Kft. honlapja elérhető, itt láthatóak a megrendelhető dobozok és díszítések változatai is. Keressen minket bizalommal, ha megtetszettek Önnek az iparművész készítette egyedi fa ékszeres dobozok vagy a többi termék, például az egyedi fa falióra! A honlapon szerepel minden elérhetőség, amiken további információkat kérhet. Lépjen kapcsolatba velünk a 06-1-278-29-59, 06-30-200-98-63 telefonszámok egyikén, illetve írjon üzenetet az info@diszdobozkft.hu email címre nekünk!