Elérkezett az idő, hogy kiválassza esküvői ruháját? Különleges, egyéni stílusának megfelelő ruhát szeretne, amit kifejezetten Önre alakítanak? Érdemes olyan esküvői ruhaszalonban jeleznie igényét, ahol nem csak esküvői ruháját, hanem a menyecske ruhát is saját elképzelése szerint biztosítják.

Mindegyikünk életében az esküvő ígérkezik az egyik legszebb napnak. Az esküvői ruha kiválasztása tervezést és alapos tájékozódást igényel, hiszen csak így találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb ruhadarabot. A különféle magazinokból és internetes fórumokból is informálódhatunk, megtekinthetjük az aktuális kínálatot.

Nem elegendő csupán a legszebb esküvői ruhát lefoglalnunk, hanem testi adottságainkkal is tisztában kell lennünk. Alacsony menyasszonyként jól állhatnak az egyenes szabású esküvői ruhák, ugyanis optikailag nyújtják testünket. Ha magasak vagyunk, bátran válogathatunk a báli fazonú ruhadarabok közül. A testalkatunk és a divat mellett nem szabad megfeledkeznünk az esküvői helyszínről, a várható időjárásról sem, hiszen ezek is befolyásoló tényezők. A hagyomány szerint éjfél után az esküvői ruhát különleges menyecske ruha váltja. Ennek színét, mintázatát és szabását saját ízlésünk határozza meg. Érdemes az esküvő stílusához igazítanunk ennek kiválasztását. A hagyományos menyecske ruha piros vagy bordó színű, kötényes kiegészítéssel. Célszerű ugyanabból az esküvői ruha szalonból megrendelnünk mindkét ruhadarabunkat.

Olyan esküvői ruhákat és menyecske ruhákat kínálunk, amelyekben tökéletesen önmaga lehet. Bélavári Zita Couture esküvői ruha szalonunkban magas minőségű alapanyagok felhasználásával, kifogástalan színvonalú munkát végezve kínáljuk a különböző stílusú ruhákat. Tekintse meg egyedülálló esküvői ruhákból, valamint menyecske ruhákból álló kollekcióinkat a www.belavarizita.hu weboldalunkon!

Érezze kiválóan magát a nagy napon, minden szempontból személyére szabott esküvői ruhában, viseljen egyedi és kényelmes menyecske ruhát a lakodalom második részében! Forduljon hozzánk elképzeléseivel, és esküvői ruha szalonunkban valóra váltjuk álmát! Vegye fel velünk a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából a 06-70-424-0229-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet weboldalunkon keresztül!