Régóta foglalkoztatja a gondolat, hogy orrpiercinget készíttessen? Tart attól, hogy gondjai lesznek a piercing szúrását követően? Jól működő tetováló szalonban, ahol profi szakemberek dolgoznak, nem adódhat problémája. Többféle piercing közül választhat egyéni ízlése szerint, amit hosszú éveken át viselhet büszkén.

Egyre több emberen figyelhet meg különféle testékszereket. Sokan döntenek a piercing szúrása mellett, hiszen ezekkel a kiegészítőkkel különlegesebbé, stílusosabbá tehetik a külsőt. Ha Ön is szívesen hordana orrpiercinget, bátran vállalkozhat rá. Nagy népszerűségnek örvendenek az egypontos ékszerek. Ha szeretne szolid, mégis kacér terméket, a legjobb választás ez a típus. Bevállalósabb személyek számára a karika és patkó alakú orrpiercinget ajánljuk. Gyakran találkozhat egyenes szárú változatokkal is, amelyek egyszerűen a helyükre illeszthetők. A végén lévő kis golyó szolgál arra, hogy a testékszert az orrban tartsa. Ha szívesen cserélgeti a kiegészítőket akár naponta, érdemes az egyenes szárú piercingek közül választani. Alapos informálódás és a különféle lehetőségek áttekintését követően célszerű tetováló szalonba fáradni, ahol megoszthatja elképzeléseit a szakemberekkel, és sor kerülhet a kiegészítő elhelyezésére.

Szeretettel várjuk Silver Tattoo & Piercing győri tetováló szalonunkban. Hangulatos környezetben, korszerű felszerelés mellett, megbízható kezekben készíttethet orrpiercinget. Bármilyen típusú testékszer mellett dönt, számíthat ránk. Előre tájékoztatjuk az árakról, részletesen informáljuk a piercing szúrással kapcsolatos tudnivalókról. Informálódjon színvonalas szolgáltatásunkról a www.tattoosilver.hu internetes oldalunkon!

Valósítsa meg terveit akár már most! Ha kedvet érez a piercing szúrásához, ne halogassa! Válassza ki az egyéniségéhez illő, egyedi orrpiercinget, és fejezze ki egyéni stílusát! Jelentkezzen be hozzánk, és tegye fel kérdéseit bizalommal a 06-20-4975171-es telefonszámunkon! Amennyiben pedig üzenne nekünk, írjon a tattoosilver@gmail.com e-mail címünkre!