Hazánkban virágzik a borkultúra, melynek köszönhetően egyre többféle lehetőség várja a rajongókat, hogy új pincészetekkel és italokkal ismerkedjenek meg. Nem csak a különféle szaküzletek szolgálják a kínálat népszerűsítését, hiszen többféle eseményből, köztük számos vacsorával egybekötött borkóstolóból válogathatnak azok, akik különleges keretek között szeretnének megismerkedni az újdonságokkal. Szervezőként természetesen a legfontosabb kérdés, hogy hogyan lehet minél több érdeklődőt csalogatni egy ilyen programra?

Természetes, hogy a lényeg maga a bor, hiszen emiatt érkeznek a vendégek, de egy ilyen eseményen fontos figyelni minden részletre, ami segít jó hangulatot teremteni. Az izgalmas dekoráció már fél siker, ezért a fém bortartó állványok elmaradhatatlan kísérői a kóstolóknak. A fém borállványok nem csupán a palackok biztonságos tárolását szolgálják, hiszen olyan stílusos megjelenéssel bírnak, mellyel látványos környezetet lehet teremteni a kóstoláshoz és vacsorához. A fém bortartó állványok többféle stílusban érhetőek el, modern és klasszikus enteriőrbe egyaránt meg lehet találni az ideális változatokat. Akár egyetlen fém borállványon elhelyezhető a programon bemutatott összes bor, de külön-külön is érkezhetnek a palackok a fogások mellé, a megvalósítás már csak a szervezők fantáziáján múlik.

Szeretné egyedülálló dekorációval feldobni a borkóstolókat? Szívesen megismerkedne a fém bortartó állványok választékával? Fedezze fel a BIO FLAME s.r.o. termékkínálatát, melyben rengeteg különféle típusú állvány várja az érdeklődőket! Ha nálunk vásárol, kényelmesen és egyszerűen rendelhet, bátran válogathat a színek, formák, méretek között. Nézzen körül www.borallvany-shop.hu weboldalunkon, ahol mindent megtudhat a fém borállványokban rejlő lehetőségekről is! Kérdése lenne a kiszemelt termékekkel kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, várjuk megkeresését a +36-30-785-7070-es telefonszámon, valamint az info@borallvany-shop.hu e-mail címen!