Bizonyos eseményekkel, helyszínekkel kapcsolatban felmerülhet az igény az igazán látványos megoldások alkalmazására, amelyektől különlegesebb lesz a környezet. Ilyenkor értelemszerűen nem a papírból, vagy textíliákból készült dekorációkra van szükség, hanem úgymond jóval extrémebb látványelemre, például szoborra.

Ez esetben az is lényeges, hogy a szobor tartós legyen, mert olyan rendezvényről van szó, ami egy, kettő napnál jóval tovább tart. A szervezők akár fél éves időszakban is gondolkodhatnak.

Homokszobrászat, amellyel garantált az egyedi látvány

Nem mindenkinek jut az eszébe a homokszobrászat, pedig ez egy rendkívül kedvező lehetőség ahhoz, hogy az emberek extrém, látványos környezetet hozzanak létre. A homokot sajnos egyesek nem igazán értékelik, pedig lenyűgöző formák, kompozíciók készíthetők el az anyagból, ráadásul még tartós is, amit nem is feltételeznének az emberek.

A homokszobrok képesek ellenállni a külső tényezőknek, nem tehet bennük kárt az időjárás, belső térben tíz évig is megőrzik hibátlan kinézetüket. Mivel elég szélsőséges időjárással lehet mostanában számolni, célszerű ezt figyelembe venni a szervezőknek, főleg, ha kültéri helyszínről van szó.

Megkövetelné a téma a homokszobrászatot?

Vannak olyan témák, amelyek biztosan megkövetelik a homokszobrászat jelenlétét. Ilyen lehet például egy környezetvédelmi tematika, de bátran lehet gondolni utazásokkal kapcsolatos bemutatóknál is erre a lehetőségre. A homokszobrokra biztosan nem számítanak a résztvevők, akik szintén értékelni fogják az egyedi, lenyűgöző alkotásokat.

A tökéletes végeredmény érdekében bízza profi szakemberekre a homokszobrászatot, keresse bizalommal az ICE-ART Bt.-t! Ügyfeleink számára igényes megoldásokat kínálunk, amik biztosan hozzátesznek a hibátlan összképhez.

Tekintse meg korábbi munkáinkat, szerezzen információkat rólunk honlapunkon, amit a www.iceart.hu címen ér el!  Ha kérdései lennének, hívjon bennünket telefonon a +36-70-944-2477-es számon, vagy írjon üzenetet az iceart@iceart.hu e-mail címünkre!