A szobrászat különlegessége abban áll, hogy szinte bármi lehet az alapanyag, amit a művész megálmodik. Ez azt jelenti, hogy az olyan klasszikus megoldások mellett, mint amilyen a fa, lehet alapanyaga az alkotásoknak homok, jég vagy akár hungarocell is. A hungarocell szobrászat elsőre talán meghökkentőnek hangzik, de valójában kifejezetten izgalmas művek születnek, amikkel érdemes megismerkedni. Nézzük, mit érdemes tudni a hungarocell szobrászat megvalósítási lehetőségeiről!

Az apró, fehér golyókból álló hungarocell mindenki számára ismerős, hétköznapi alapanyag, amivel a szigeteléstől a csomagoláson át sokféle formában lehet találkozni. Ám a hungarocell nem csak a hétköznapokban jelenhet meg változatos formákban, hanem az alkotások is bármilyen alakot ölthetnek. A különféle formák kivitelezése mellett a hungarocell szobrászat a díszítésnek is nagy teret enged, a műveket ugyanis sokféle anyaggal be lehet vonni. Az egyedi elképzelések szerint festékek, porok és ragasztható kiegészítők is kerülhetnek a művekre.

hungarocell szobrászat lényegében különleges dekorációs elemek készítésére szolgál, melyek kültéren és beltéren egyaránt megállják a helyüket. A művek lehetnek rendezvények díszei vagy akár otthonok ékességei is, ez csupán a megrendelők igényeitől függ. Alapanyaguknak köszönhetően a hungarocell szobrászat alkotásai kifejezetten időtállóak, így sokáig díszíthetik környezetüket.

Szeretné tudni, hogyan is néznek ki a hungarocell szobrászat remekei? Szívesen tájékozódna a szolgáltatással kapcsolatban? Az Ice-Art Bt. csapata kifejezetten szeret olyan rendhagyó alapanyagokkal dolgozni, mint amilyen a hungarocell. Látogasson el www.iceart.hu weboldalunkra, ismerkedjen meg tevékenységünkkel és tekintse meg, milyen referenciákkal rendelkezünk a hungarocell szobrászat terén! Amennyiben érdekli a lehetőség, és szívesen igénybe venné szolgáltatásunkat, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén! Ossza meg velünk elképzeléseit, illetve tegye fel kérdéseit a +36-20-949-5032-es telefonszámon vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen!