A házasság egy új, közös élet kezdetét jelenti, az esküvőnk az egyik legjobban várt és legizgalmasabb esemény az életünkben. Úgy érdemes megszervezni a nagy napot, hogy az minden szempontból eleget tegyen az elképzeléseinknek, hogy valamennyi részlet éppen olyan különleges legyen számunkra, mint az alkalom maga. A dekorációt meghatározzák a helyszín adottságai, és a ceremónia, illetve lakodalom jellege, de természetesen a legfontosabb, hogy eleget tegyen a pár ízlésének. Míg egyesek szeretik a klasszikus díszítést, addig mások a dekoráció tekintetében is egyedire vágynak, melyre kiváló megoldást kínál a jégszobor esküvőre!

A jégszobrászat egyedülálló alkotásai bármilyen helyszínen megállják a helyüket, hiszen ha az esküvőre jégszobrot választunk, teljes mértékben az igényekre szabható a megvalósítás. Az alkotások lehetnek önálló díszei a helyszínnek, de akár olyan megoldásra is van lehetőség, hogy valamilyen funkciót is betöltsenek, kiválóak lehetnek például gyümölcs vagy ital, de akár virág tárolására is. Ha az esküvőre jégszobor mellett döntünk, csak a fantázia szabhat határt a dekorációnak, olyan verzióra is van lehetőség, hogy a pár jégből faragott mása legyen a helyszín éke. Ha a virágokra szeretnénk fektetni a hangsúlyt az eseményen, a jégbe is kerülhet néhány szál, ám ha még ennél is egyedibb megoldásra vágyunk, a jégszobor esküvőn különleges megvilágítást is kaphat.

Önök is páratlan dekorációval szeretnék megkoronázni a nagy napot? Ajánljuk figyelmükbe cégünk, az ICE-ART Bt. munkáit! Ha az esküvőre jégszobrot szeretnének rendelni, látogassanak el www.iceart.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megismerhetnek szolgáltatásunkkal kapcsolatban, és korábbi munkáinkból is ihletet meríthetnek! A jégszobor esküvőre izgalmas és egyedi lehetőség, fontolják meg, és ha döntöttek, bátran keressenek fel minket elérhetőségeink egyikén! Lépjenek velünk kapcsolatba a +36-20-949-5032-es telefonszámon vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen, és megvalósítjuk, amit megálmodtak az esküvőre!