Természetes, hogy ahány otthon, annyi féle uralkodó hangulat van, hiszen mindenkinek más elképzelései vannak a lakberendezést illetően. Sokak tetszését nyeri el a modern stílus, ami elsősorban visszafogott eleganciájával hódít. A klasszikusra jellemző díszítettséggel szemben ennél az irányzatnál a letisztultság jellemző, ehhez pedig kevés, ám karakteres dekorációs elemre van szükség. A modern otthonok izgalmas kiegészítője lehet a műanyag bortartó állvány!

A modern enteriőrt egyszerűség jellemzi, az alapanyagok terén pedig eltávolodik a természetes megoldásoktól, egy ilyen környezetbe tehát remekül illeszkednek a műanyag borállványok. A műanyag könnyen formálható, melynek köszönhetően a formatervezés terén izgalmas megvalósítási lehetőségek vannak, az összhatás figyelemfelkeltő, mégis diszkrét.

Egy műanyag bortartó állvány kiváló dekorációs elem a borrajongók számára, akik szeretnek néhány palackot tartani otthonukban kedvenc italaikból. Egy ilyen állvány azonban sokoldalú tárolási lehetőséget biztosít, így nem csupán borospalackok kaphatnak helyet rajta, hanem egyéb italok, de akár magazinok vagy éppen felcsavart törölközők is. Ez azt jelenti, hogy a műanyag borállvány az egyedi elképzelések szerint használható, és lényegében bármelyik helyiségben jó szolgálatot tehet.

Ön is modern stílusban rendezte be otthonát, és szeretné új, különleges dekorációs elemekkel színesíteni a belső tereket? Ismerkedjen meg a műanyag bortartó állványok kínálatával! A BIO FLAME s.r.o. webáruházában többféle modell is helyet kapott, így biztosan megtalálja azt a változatot, ami elnyeri tetszését és jól illeszkedik otthona hangulatához.

Látogasson el a www.borallvany-shop.hu weboldalra, ahol kényelmesen böngészhet a kínálatban, informálódhat a termékek pontos paramétereiről, és a rendelését is leadhatja! Amennyiben kérdése lenne valamelyik műanyag borállvány kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@borallvany-shop.hu e-mail címen, mindenben szívesen segítünk!