Az S-Line bejárati ajtók nem csupán funkciót tekintve meggyőzőek, hanem látványos megjelenésükkel képesek teljessé tenni az otthonokat. A számtalan izgalmas modell között Ön is garantáltan megtalálja azt a változatot, ami elnyeri tetszését!

Míg a beltéri ajtók kiválasztása során rendszerint a dekoratív megjelenés élvez prioritást, addig a bejárai ajtók esetében a funkcióra szokták helyezni a hangsúlyt a vásárlók. Természetes, hogy ez a nyílászáró az otthonok első számú védelmi vonala, így nagy figyelmet érdemel a biztonság, ahogyan az optimális hőszigetelés és praktikus használat sem elhanyagolható tényező. Ám a bejárati ajtó esztétikai értékéről sem szabad megfeledkezni a választásnál, hiszen az befolyásolja a teljes ház összképét. Ezt látják meg elsőként a lakók, amikor hazaérnek, és a vendégek első benyomását is jelentősen meghatározza, hogy milyen ajtón keresztül lépnek be a házba. Nem kérdés hát, hogy olyan nyílászáró mellett érdemes dönteni, ami tökéletesen funkcionál és egyben ízléses megjelenéssel bír. Az S-Line bejárati ajtók pontosan ezt nyújtják, ezért mindenképpen érdemes megismerkedni velük azoknak, akik vásárlás előtt állnak!

bejárati ajtók lényege maga az ajtóbetét, ami számtalan különféle verzióban készül, így a stílus egyedi igényekre szabható. A tömör ajtók egyszerű és visszafogott eleganciát képviselnek, míg a díszüvegekkel készült változatok különleges látvánnyal bírnak. Az S-Line bejárati ajtók termékkínálatának ez utóbbi változatok adják a gerincét, melyek nem csupán gyönyörűek, hanem a természetes fényt is beengedik az otthonokba. Remekül lehet játszani a fényhatásokkal, ami megtölti élettel a belső tereket, ez az S-Line bejárati ajtók legnagyobb előnye.

Ha szeretne megismerkedni a kínálattal, látogasson el cégünk, az Ablaktherm Kft. honlapjára! Az m.akciosablak.hu weboldalon kényelmesen böngészhet az online prospektusokban, és ha valamelyik modell megtetszett, kérje bátran ajánlatunkat a beépítésre! Várjuk megkeresését a +36-70-360-6168-as telefonszámon és az info@akciosablak.hu e-mail címen!