tartós menyasszonyi csokor egyike azoknak az esküvői kiegészítőknek, amiket sosem kell kidobni! Nincsen esküvő csokor nélkül és egyetlen menyasszony sem lépdel az oltár elé üres kézzel. A menyasszonyi csokor az esküvői ruha kiegészítője, a csokor eldobás főszereplője és a boldogító igen kimondásának egyik emléke. A menyasszonyi csokrok többsége élő virágból készül, aminek megvan az a jól ismert hátránya, hogy elszárad, illetve előbb-utóbb elhervad. A tartós menyasszonyi csokorral azonban nincsenek ilyen problémák, a megfelelően gondos bánásmód mellett akár évtizedekig kitart.

tartós menyasszonyi csokor lehet egy önmagában álló iparművészeti műalkotás is. Amennyiben ilyen csokrot képzelt el a kezében, amikor az élete szerelme felé lépdel, akkor a selyem csokrok biztosan el fogják nyerni a tetszését! Az általam készített csokrok csupa-csupa selyemből, szalagból, gyöngyből és csipkéből állnak. Egy ilyen tartós menyasszonyi csokor, selyemvirág megrendelésénél is csak annyi a menyasszony dolga, mint egy élő virágból összeállított csokornál. El kell dönteni, hogy pontosan milyen virágokból álljon a csokor, milyen színekben pompázzon, mekkora legyen a mérete és milyen a formája.

A tartós menyasszonyi csokor nem sérül, nem törik olyan könnyen és nem hullik szét, mint a valódi növényekből álló változat. Ennek köszönhetően könnyebben szállítható és a későbbiekben is megőrzi eredeti tulajdonságait. Ha vigyáz arra, hogy ne érje túl sok napfény, por vagy nedvesség, akkor még évtizedek múltán is gyönyörködhet benne. Ne vásároljon drágán, rövid életű virágot, ha sajnálja a növényeket, a tartós menyasszonyi csokor hosszú távra szól! Stílusos, igény szerint vintage hangulatú, ízléses, színben választható darabokat rendelhet a nagy napra!

A www.selyemcsokor.com  webcímen a Molinea Iparművészeti Stúdió Kft. tartós menyasszonyi csokraiból tud válogatni minden leendő ara. Az eveartdesign@gmail.com email címen vagy a +36-20-3-178-878 telefonszámon érdeklődjön a további részletekről!