Régóta azon töri a fejét, milyen is legyen élete első tetoválása? Mindenképpen egyedi megoldás, illetve tökéletes megvalósítás / kivitelezés és szuper végeredmény érdekli? Ha végre rászánta magát és tetoválását Szegeden szeretné elkészíttetni, forduljon bizalommal Ön is a SC-Tattoo Kft.-hez!

Miért válasszon Ön is minket, ha első tetoválását Szegeden a legjobb kezekre bízná?
Művészeinkhez a legnagyobb bizalommal fordulhat egyedi elképzeléseivel, kiforrott ötleteivel, illetve akkor is, ha még csak az irányt tudja, hiszen mi segítünk az ötletelésben is! Nálunk olyan szakemberek dolgoznak, akik maximálisan eleget tesznek a vendégek elképzeléseinek, így a tetoválás Szegeden valóban olyan lesz, amiről csak álmodni mert!

Amit garantálunk minden ügyfelünknek: minőség, tapasztalat, megbízhatóság, higiénia és diszkréció! Tetoválás Szegeden? Ha minket választ, nem csak profi kezekben tudhatja magát a tetoválás készítésének ideje alatt, de a legprofibb körülményekre sem lehet majd panasza. Szalonunk tökéletesen felszerelt, maximálisan eleget teszünk a higiéniai előírásoknak, így nálunk valóban minden adott ahhoz, hogy tetoválását Szegeden kellemes környezetben készíttesse el profi, tapasztalt és elhivatott művészek segítségével.

Kíváncsi milyen árakkal dolgozunk? A tetoválás ára természetesen függ a színtől, nem mindegy, hogy fekete-fehér vagy színes tetoválást szeretne, illetve a tetoválás nagyságától és részletességétől is. Irányárainkat a weboldalon pár kattintással megtekintheti.

Felkeltettük az érdeklődését? Szeretné megtekinteni korábbi referencia munkáinkat? Konkrét ajánlatot kérne? Ne habozzon tovább, bízza ránk tetoválását Szegeden! A legtöbb felmerülő kérdésére weboldalunkon, a www.tattooszeged.hu-n is választ kaphat, de bizalommal várjuk megkeresését további elérhetőségeink egyikén is! Hívjon minket a +3630/8586-466-as telefonszámon, vagy kérdéseit, kéréseit küldje el nekünk a tattooszeged@gmail.com e-mail címre! Bizalommal várjuk megkeresését, legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk szegedi tetováló szalonunkban!