Örömmel nézegeted a korábban készült fotókat? Több olyan kép van, amit szívesen látnál otthonod helyiségeiben? Élj a vászonkép készítés előnyeivel, és varázsold színesebbé a szobákat! Bármilyen megörökített emléket kiválaszthatsz, egy vászonkép nyomtatásakor akár többet is elhelyezhetsz egymás mellé, így igazán különleges dekorációs kellékkel gazdagodhatsz.

Bizonyára jobban érzed magad olyan környezetben, ahol a kedvenc színeiddel, a hozzád legközelebb álló stílussal találkozhatsz. Érdemes elég időt és figyelmet fordítani otthonod dekorálására, ugyanis ezen is múlhat, hogy mennyire vagy kiegyensúlyozott a mindennapokban. Az otthoni dekorációk tárháza szinte kimeríthetetlen, egy kis kreativitással, egyedi ötletekkel könnyen és gyorsan varázsolhatsz különleges beltéri helyiségeket. Gondolkodtál már azon, hogy jobban kihasználhatnád a falfelületeket? Vászonképekkel színesebbé, vidámabbá teheted az otthonodat. Kiváló ötlet a legkedvesebb és legfontosabb emlékek fotóit kiválogatni, és ezekkel dekorálni. Bárhonnan feltöltheted, és továbbíthatod online a fotókat, amelyek minőségét ellenőrzik, és az elkészült vászonképeket akár már másnap eljuttatják neked. Az általad meghatározott méretben, és kiváló minőségben veheted át az egyedi fali dekorációkat.

Dekoráld egyéni elképzelésed, saját stílusod szerint a környezetedet! Jelenítsd meg egyedi vászonképeken a legszebb emlékeidet, és színesítsd ezekkel a helyiségeket! Válaszd cégünk, az Ötlet Szalon Kft. színvonalas szolgáltatását, és vedd kézbe akár egy napon belül a megrendelt vászonképeket! Minden képet manuálisan ellenőrzünk, a jóváhagyásod után kezdjük el a vászonkép nyomtatást. Kiváló minőségű, vízálló vászonképek készítését vállaljuk, így a takarítás során sem kell aggódni a sérülésük miatt. Lehetőséget adunk montázs készítésére, így egy vászonképen több fotót is elhelyezhetsz. Meríts ötletet, és tudj meg többet a tevékenységünkről a www.vaszonkep.hu internetes oldalon! Felmerülő kérdéseiddel pedig fordulj hozzánk a 06-70-3875747-es telefonszámon, vagy a vaszonkep@vaszonkep.hu e-mail címünkön!