Sokan rajonganak egy-egy művész alkotásaiért, vagy akár kifejezetten csak egyetlen festményért. A neves alkotók művei csak kiállításokon tekinthetők meg vagy irreálisan magas áron lehet hozzájuk jutni, míg a kép egyszerű kinyomtatása nem elég igényes forma ahhoz, hogy egy remekmű a falra kerüljön. Így azoknak, akik ilyen festmények szerelmesei, nem marad más, mint időről időre csodálattal nézni a kedvenc képet egy galériában. Vagy van más megoldás is?

vászonképek tökéletes megoldást jelentenek, ha kedvenc festményét szeretné otthona díszévé tenni. A modern technológiai lehetőségek teret adnak annak, hogy bármilyen festmény új formát ölthessen, és rövid időn belül a falra kerülhessen az abból készített vászonkép. A hatás garantáltan nem marad el, hiszen a vászonkép messziről szinte megszólalásig hasonlítani fog az eredeti festményre, a súlya ezzel szemben sokkal kevesebb lesz, és nem is lesz olyan sérülékeny. A megvalósításnak pedig csupán képzelete szabhat határt, hiszen a vászonkép sokféle méretben és formában elkészíthető, ha szeretné kreatívan újragondolni az alkotást, akár többrészes kép is készülhet belőle. Ahhoz, hogy valóra váltsa álmát, nincs szükség másra, mint egy jó minőségű fotóra, ami manapság már nem jelenthet problémát, hiszen könnyedén letölthető, a vászonkép megrendelése pedig egyszerűen és gyorsan lebonyolítható, akár online is. Hol van erre lehetősége?

Az Interneon Kft. csapata bármilyen alkotásból vászonképet készít, az Ön dolga csak az, hogy megálmodja a részleteket, és néhány kattintással leadja rendelését. Ha segítségre van szüksége, tapasztalt munkatársaink rendelkezésére állnak, hogy a végeredmény biztosan elnyerje tetszését. Ismerje meg szolgáltatásaink részleteit, vagy akár merítsen ihletet saját vászonképéhez képgalériánkból, www.interneon.hu weboldalunkon mindkettőt megteheti! Adja le rendelését, mi kedvező áron, kiváló minőségben elkészítjük, majd házhoz szállítjuk a vászonképet! Kérdéseivel keressen minket bátran a +36-30-941-7889-es telefonszámon vagy az info@interneon.hu e-mail címen!