Ha szeretnénk színessé és élettel telivé varázsolni otthonunkat, annak a legjobb módja, ha különféle növényekkel vesszük körül magunkat. A szobanövények rengeteg fajtája érhető el, és a növénytartók is széles palettán mozognak, így mindenki kedve szerint válogathat, és megtervezheti, hogy melyik helyiségbe mi kerüljön. A növények remekül mutatnak az ablakpárkányon, a polcon vagy az asztalon, de a sor itt még nem ér véget, ugyanis ma már a falat is dekorálhatják!

zöldfalak lényegében élő növényekből összeállított, függőleges növényfalak, amik bárhova kerülhetnek, ahol jónak látjuk. Ezek közül az egyik legizgalmasabb változat a zuzmófal, amit az észak-európai erdőkből származó rénzuzmó alkot. A zuzmófal rendkívül különleges látványt nyújt, stílusos dekorációja lehet bármelyik otthonnak. Mivel a zuzmó a levegő páratartalmából nyeri a számára szükséges nedvességet, így nem kell számolni karbantartással sem.

zuzmófal készítés során sokféle lehetőség jöhet szóba a formát vagy méretet tekintve, melynek köszönhetően minden érdeklődő megtalálhatja az otthonába legjobban illő változatot. Az izlandi zuzmó többféle színben elérhető, amihez szükség van egy képkeretre, valamint speciális zuzmó ragasztóra, és máris neki lehet látni az egyedülálló, élő dekoráció készítésének.

Felkeltette érdeklődését a zuzmófal? Szeretné beszerezni a szükséges kellékeket, valamint szívesen tájékozódna a zuzmófal készítés rejtelmeivel kapcsolatban? A Plantart Kft. szakértő csapatára mindenben számíthat a modern beltéri növénydekorációval kapcsolatban! Webáruházunkból egyszerűen megrendelheti a zuzmófal készítés eszközeit, munkatársaink pedig szívesen segítenek felmerülő kérdései megválaszolásában.

Látogasson el www.plantart.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat szolgáltatásainkról és akár a rendelését is leadhatja! Amennyiben kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, a +36-23-511-720-as telefonszámon vagy az aruhaz@plantart.hu e-mail címen!