Szeretné a szem környékén található szarkalábakat eltüntetni? Fiatalosabb, pihentebb, üde arcbőrre vágyik? Hatékony és fájdalommentes botox kezeléssel megszabadulhat a ráncoktól, és újra kiválóan érezheti magát. A beavatkozást követően bátran folytathatja a mindennapi tevékenységét.

Az öregedő bőr fiatalítására sokféle módszer létezik, amelyek közül Ön is kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbbet. Világszerte nagy népszerűségnek örvend a botox kezelés, melynek előnyeit egyre többen kihasználják. A botox kezelés hatására éveket fiatalodhat a megjelenése, ugyanis könnyen eltüntetheti a mimikai ráncokat. Már a finomabb ráncok megjelenésekor is alkalmazható az eljárás, és bármikor igénybe vehető.

Felmerülhet a kérdés: miben tér el a botox kezelés a lézeres bőrfiatalítástól? A botox kezelés során nem a bőr rugalmasságának visszaállítására kerül sor, hanem az izmok folyamatos feszülésének megszüntetésére, amelyek a ráncok kialakulását eredményezik. A botox kezelés során a kis koncentrációban bőre alá juttatott anyag lelassítja azokat az izmokat, amelyek a ráncok kialakulásáért felelősek. A felhasznált anyag, a botulinum toxin semmiféle károsodást nem okoz a szervezetben, így rendszeresen, biztonságosan megismételhető a botox kezelés. Ennek az egyszerű, gyors beavatkozásnak köszönhetően bármikor változtathat a bőre állapotán.

Magas színvonalú szépészeti szolgáltatást vehet igénybe New Beauty Anti-aging és Orvosi Esztétika Központunkban! Kellemes hangulatú, jól felszerelt környezetben várjuk. Különféle arc-, és testkezelésekkel segítünk Önnek, hogy elégedettebb és egészségesebb legyen. Lehetősége van botox kezelésre jelentkezni, amelynek köszönhetően hónapokon át elégedett lehet arca szépségével. A ráncok kisimulnak, az arca fiatalosabb és pihentebb lesz. Bővebb információért látogasson el a www.newbeauty.hu internetes oldalunkra!

Szépüljön rendkívül gyorsan, fájdalommentesen! Szabaduljon meg a nem kívánatos ráncoktól botox kezeléssel! Budán és Pesten is készséggel állunk a rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-447-7826-os telefonszámunkon!