Az egészséges életmód és a fittség elérése érdekében a rendszeres testmozgás elengedhetetlen. Ha a célod a testsúlyod csökkentése és az állóképességed növelése, akkor a zsírégető edzés ideális választás a számodra!

Mit kell érteni zsírégető edzés alatt?

A zsírégető edzés olyan speciálisan kialakított edzésforma, amelynek célja az anyagcsere fokozása és ezáltal a testzsír csökkentése. Ezek az edzések magas intenzitású gyakorlatokból állnak, amelyek még az edzés befejezése után is serkentik a kalóriák égetését. A zsírégető edzés során kombinált kardió és erősítő gyakorlatokat végzünk, amelyek hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez és a testzsír csökkentéséhez.

Miért válaszd Te is a zsírégető edzést?

Edzőtermünkben a zsírégető edzéseket személyre szabottan alakítjuk ki az egyéni igényeid és céljaid alapján. Tapasztalt edzőink segítenek meghatározni a megfelelő edzésintenzitást és a legoptimálisabb gyakorlatokat, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban érhesd el a kívánt eredményeket.

A legkorszerűbb kardiógépektől kezdve, az erősítő eszközökön át, egészen a támogató és motiváló közösségig mindent megtalálsz nálunk, ami szükséges lesz a céljaid eléréséhez. Csoportos óráinkon együtt edzhetsz a hasonló célokkal rendelkező emberekkel, ami növeli a motivációdat és a kitartásodat.

A hatékony zsírégetéshez azonban nem csak a megfelelő edzésre, hanem a helyes táplálkozásra is szükséged lesz. Edzőtermünkben táplálkozási tanácsadó is a rendelkezésedre áll, és segít összeállítani egy olyan étrendet, amely támogatja a zsírégető edzések hatékonyságát, de biztosítja a megfelelő tápanyagbevitelt is.

Hogyan kezdd el a zsírégető edzéseket?

Az első lépés az, hogy felkeresed cégünk, a Star Wellness Kft. Team Fitness edzőtermét, és egyeztetsz edzőink egyikével – a többit meglátod!

Ha szeretnél többet is megtudni a zsírégető edzésekről, látogasd meg a www.teamfitness.hu címen elérhető weboldalunkat, ha pedig kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot a 06-1-250-8640-es telefonszámon vagy az info@teamfitness.hu e-mail címen!