Nincs megelégedve a külsejével? Szeretné, ha szebb lenne az arcbőre? A ráncok elleni küzdelemben egyre nagyobb szerepe van a természetes megoldásoknak. Önnek is lehetősége van kipróbálni az arclifting kezelést, amivel látványos változást érhet el!

Talán Ön is hallott már az arclifting kezelésről, ugyanakkor érdemes tisztázni a fogalmakat, mert ez kozmetikai kezelés és plasztikai eljárás is lehet. A két módszer között lényegi különbségek vannak, ezért fontos, hogy tisztában legyen ezekkel. Az arclifting, mint speciális kozmetikai kezelés megemeli az arcot, kitölti az elmélyült ráncokat. Kiválóan kiegészíti a plasztikai sebészek által végzett töltéseket. Télen és nyáron is bátran alkalmazható, szép és látványos eredményt érhet el vele, nem kell aggódnia a kellemetlen utóhatások miatt sem. Töltőanyaggal könnyedén pótolható az elveszett zsír és kötőszövet, azonban olyan anyagra van szükség, ami kitűnően utánozza az összetételüket. Erre alkalmas az emberi szervezetben megtalálható, természetes hialuronsav, amellyel kifogástalan eredményt érhet el. Hialuronsavas arcliftinggel eltüntethetőek a szem alatti karikák, a táskák, orvosolhatóak a kisebb hegek, és fiatalosabbá varázsolható az egész arcforma. Érdemes időben elkezdeni a hiányok pótlását, így lelassíthatja az öregedés folyamatát, és teljes mértékben elégedett lehet az arcbőrével. Egyéni igényei szerint kombinálhatók a kezelések, a különféle technikák alkalmazásával még többet tehet a szép, egészséges, fiatal arcbőrért.

A főváros pesti és budai részén is szeretettel várjuk kezeléseinkre! New Beauty Orvosi Esztétika és Anti-aging Központunkban nagy tapasztalattal vállaljuk az arclifting eljárás alkalmazását. Tájékozódjon kedvező árainkról, olvasson részletesen az arcliftingről, és egyéb szolgáltatásainkról a www.newbeauty.hu internetes oldalunkon!

Változtasson a külsején korszerű eljárás alkalmazásával, pótolja az elveszített volument hatékony és megbízható arclifting kezeléssel! Szépüljön egyszerűen, a mi segítségünkkel! Egyeztessen velünk időpontot, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-30-447-7826-os telefonszámunkon!