A műköröm már évtizedek óta meghódította a hölgyek szívét, és ez a mai napig egyre csak intenzívebb szerelemmé terebélyesedik. Ami nem véletlen, ugyanis a korszerű megoldásoknak köszönhetően ma már egyáltalán nem károsítják a műkörömalapanyagok a saját körmeinket, sőt, gyakran még meg is erősíthetjük a segítségükkel az elgyengült körmöket! A CND pedig egy több mint három évtizedes múlttal rendelkező szépségipari márka, mely a műkörmök világában elismert és közkedvelt!

A CND termékcsaládban mindig a legkorszerűbb és legjobb minőségű termékek közül válogathatunk, akár profi szakemberek, akár amatőr kísérletezők vagyunk. Most összeválogattuk azokat az alapanyagokat, melyeket minden műkörmöt kedvelőnek érdemes ismernie!

A listát az építő anyagokkal kezdenénk. Manapság az egyik legnépszerűbb megoldásnak határozottan az UV zselék számítanak, amik tökéletesen kombinálhatók a különböző gél lakkokkal. A zselé előnye, hogy kellő tartósságot biztosít, míg kissé rugalmas összetétele megakadályozza a könnyű letörést. A műköröm szempontjából fontos alapanyagnak számítanak még a különböző kéz-, bőr- és eszközfertőtlenítők is, melyek megakadályozzák, hogy az ügyfelek bármilyen szennyezettséggel találják magukat szemben. Ezek után következnek a díszítő elemek, ahová minden por, kristály, flitter, kő, gyöngy és egyéb kialakítás sorolható. Ha igazán egyedi és látványos műkörmöt szeretnénk készíteni, ezek is elengedhetetlenek!

Mi, a CREATIVE NAILS & BEAUTY BOKSZ-nál tudjuk, hogy mennyire fontosak a minőségi alapanyagok, így kínálatunkban kizárólag színvonalas CND termékek találhatók! Ha Önnek is fontos a megbízhatóság a műköröm alapanyagok tekintetében, látogasson el a www.creativenailsbeautybox.hu weboldalunkra, és tekintse meg széles termékkínálatunkat! Kérdés vagy megrendelés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon a 06-30-619-4198-as vagy 06-1-630-8040-es számon, akár e-mailben az info@creativenailsbeautybox.hu címen! Keressen minket bizalommal!