Szeretné a fiatalságát plasztikai sebészeti műtét nélkül megőrizni? Korszerű és megbízható megoldást keres a ráncok, vagy az aknés hegek eltüntetésére? Mikropixeles lézeres arckezeléssel látványos eredményt érhet el. Bőrgyógyászati rendelőben készséggel állnak rendelkezésére a problémák megszüntetése érdekében.

A szép, tiszta arcbőrért meg kell dolgozni, hiszen a külső hatások és az étkezés jelentős mértékben befolyásolja a bőr állapotát. Idősebb korban egyre több ránc jelenik meg az arcon, amit lehet, hogy Ön sem visel könnyen. A legjobb bőrfiatalító eljárással szépíthet arcán, ha a lézeres arckezelést választja. A tűszúrásnyi lézeres sebek gyorsan hámosodnak. A mikropixeles módszer rendkívül kíméletes, mégsem csökkenti a teljes kezelési ciklus eredményességét. Ha más kezelésen is részt vesz, bátran kombinálhatja ezeket. Fontos, hogy megbízható szakemberekre bízza magát, és színvonalas szolgáltatást vegyen igénybe jól felszerelt környezetben.

A Phlebo-Med Kft. bőrgyógyászati rendelőjében felkészülten vállaljuk mindenféle, kozmetikailag zavaró állapot megszüntetését. Többféle módszert alkalmazunk, amelyek a fiatalos megjelenés megőrzésére szolgálnak. Megújult, sima bőrfelszínt kaphat, ha részt vesz a lézeres arckezelésen. Személyre szabottan végezzük a munkánkat, és konzultációt követően kezdjük meg a kezelést. Széndioxid-lézeres bőrmegújítást végzünk mikropixeles módszerrel. Lehetősége van csak a leginkább problémás területek kezelésére is. Olvasson részletesen a lézeres arckezelés előnyeiről, menetéről, és szerezzen információt egyéb szolgáltatásainkról is a www.phlebo-med.hu internetes oldalunkon!

Legyen elégedett a megjelenésével! Szépítsen az arcán egyedülálló lézeres arckezeléssel! Érezze biztonságban magát felkészült és tapasztalt szakembereink profi munkájának köszönhetően! Egyeztessen időpontot a személyes konzultációra a 06-30-902-0703-as telefonszámunkon, vagy érdeklődjön az info@phlebo-med.hu e-mail címünkre küldött üzenetében!