Rádiófrekvenciás arckezelés segítségével visszafordíthatja az idő kerekét és ezzel együtt visszanyerheti magabiztosságát! Válassza Ön is a bőrfeszesítés egyik legkorszerűbb módszerét, és tapasztalja meg hatékonyságát a saját bőrén!

Az idő múlása nyomot hagy az arcunkon, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy egyre kevésbé tetszik, amit a tükörben látunk. Lassan, de biztosan szaporodnak, illetve mélyülnek a ráncaink, aminek elsősorban az az oka, hogy csökken a szervezetünkben lévő kollagén mennyisége, ennélfogva bőrünk veszít rugalmasságából. Ahelyett, hogy ilyenkor olyan kozmetikumokat vetnénk be, amik lényegében a bőrünk számára idegen összetevőkből állnak, a kollagéntermelés fokozására érdemes tehát helyeznünk a hangsúlyt. Pontosan erre szolgál a rádiófrekvenciás arckezelés, melynek köszönhetően egészen úgy érezhetjük, mintha újjászülettünk volna.

rádiófrekvenciás arckezelés a kötőszövetekre gyakorolt hőhatással veszi fel a versenyt a ráncokkal, melynek eredményeképpen a bőrünk sokkal rugalmasabbá és feszesebbé válik. A kezelés hatására élénkül az anyagcsere folyamat és regenerálódnak a kötőszövetek, sőt, a lerakódott méreganyagok is felszabadulnak. A kulcs a kúraszerű alkalmazás, hosszú távon ugyanis a bőr teljesen átépül, és új, rugalmasabb kollagén rostokat kezd termelni. A rádiófrekvenciás arckezelés tehát egy teljesen természetes alapokon nyugvó módszer, amivel látványos eredményt érhetünk el, fájdalom és kellemetlen mellékhatások nélkül. Amit fontos tudni, hogy a kezelés hatékonyságához legalább 6 alkalomra van szükség, amit heti rendszerességgel ajánlott ismételni.

Ha Ön is szeretne búcsút mondani a ráncainak, és újra elégedetten tekinteni a tükörbe, a rádiófrekvenciás arckezelést érdemes kipróbálnia! Nálunk, a HyperMinceur Karcsúsító Szalonban erre is lehetősége van, modern és igényes környezetben, szakemberek segítségével fiatalodhat. Amennyiben szeretne többet megtudni a rádiófrekvenciás arckezelés részleteiről, látogasson el a www.szuperfogyas.hu weboldalra, ha pedig biztosan tudja, hogy ez az Önnek való megoldás, foglaljon időpontot hozzánk mihamarabb! Várjuk megkeresését a +36-20-936-5064-es telefonszámon és az info@szuperfogyas.hu e-mail címen!