Egyre gyakrabban érzi azt, hogy nem elégedett a tükörképével? Ha szeretne megszabadulni a szarkalábaktól, esetleg valamilyen bőrhibával küzd, nem biztos, hogy érdemes házi praktikákkal kísérleteznie. Akár a természet erejében hisz, akár a modern szépségápolás módszereit szeretné segítségül hívni, számtalan remek kozmetikai kezelés várja az I. kerületben!

Az arcbőr állandó harcot vív az életmód, a káros szenvedélyek, a stressz és a szélsőséges időjárási tényezők, kiváltképp az UV sugárzás káros hatásaival. Nincs egyedül, ha úgy érzi, hogy nem szeretne megbékélni azokkal a bőrproblémákkal, amik mindezekből következnek. Sőt, rengeteg sorstársa akad abban is, ha nem tud túl sok időt szánni arra, hogy elsajátítsa a szépségápolás fortélyait.

Egyetlen megoldás van a problémára, mégpedig az, hogy szakember segítségét kérni. Nem bőrgyógyászra, és pláne nem plasztikai sebészre kell ez alatt gondolni, sokkal inkább egy profi kozmetikusra. A különféle arckezelések akár már egyetlen alkalom után látható változást hoznak, rendszeres alkalmazás mellett pedig  látványos és tartós eredményre számíthat.

Nézzük, milyen kozmetikai kezelésekből válogathat az I. kerületben:

  • Tengeri agyagos pakolás: Természetes megoldás, ha tónusosabb és feszesebb arcbőrre vágyik, szeretné csökkenteni a stressz negatív hatásait, esetleg aknéval küzd.
  • Ultratone: Az arcfiatalítás egyik remek módja, ami egy gyengéd arcizom torna segítségével veszi fel a versenyt a szarkalábakkal és varázsolja feszesebbé a bőrét.
  • Velasmooth: Igazi nehézfegyver a mélyfeszesítés terén, hiszen egyszerre veti be az infravörös fény, a rádiófrekvenciás sugarak, a vákuum és a pulzáló görgők jótékony hatásait.
  • Bemer SLT fényterápia: A pulzáló mégneses mező és a különleges fényimpulzusok együttes erejével támogatja az akné, a vitiligo kezelését és az időskori májfoltok halványítását.

Ha szeretné ezek bármelyikét kipróbálni, várjuk Önt az Evital Parkban! Kozmetikai kezeléseinket az 1. kerületben veheti igénybe, de ha úgy gondolja, hogy előbb jobban utána olvas a lehetőségeknek, a www.evitalpark.hu weboldalon érdemes szétnéznie. Ha szalonunk elnyerte tetszését, jelentkezzen be hozzánk a +36-30-886-3816-os telefonszámon vagy írjon üzenetet az info@evitalpark.hu e-mail címre, és szépüljön nálunk!