Szeretné, ha mindig szép, sima, szőrtelen lenne a bőre? Végleg meg akar szabadulni egyes testrészein, vagy egész testfelületén a szőrszálaktól? A szőrtelenítés megoldja a problémáját! Különböző szőrtelenítési eljárások alkalmazására van lehetőség, így a jelenlegi állapota és egyéni igényei szerint kerülhet sor a kozmetikai kezelésre.

Mindenki szereti, ha szép, sima és ápolt a bőre. A fiatalabb korosztály kedveli, ha egyes testrészeken egyáltalán nincs szőrzet, az idősebbek pedig leginkább az új, megjelent szőrszálak eltávolítására törekszenek. Hormonális zavar esetében bárkinél előfordulhat a szőrösödés, amit egyáltalán nem biztos, hogy könnyen lehet csökkenteni vagy megszüntetni. Ebben az esetben is igény lehet a szőrtelenítésre. A szőrtelenítés műveletének több fajtája létezik, mint például a krém vagy gyanta használata, a csipesszel való eltávolítás, de vannak ezeknél sokkal hatékonyabb, tartósabb szőrtelenítési módszerek is.

A korszerű technológiának köszönhetően ma már olyan kozmetikai kezeléseken vehet részt, amelyek során véglegesen is eltüntethetőek a szőrszálak. Ilyen a lézeres szőrtelenítés, valamint a tartós epiladerm módszer. Hosszú évekre megszabadulhat a szőrszálaktól, nem kell aggódnia a begyulladt szőrtüszők miatt, és megfeledkezhet a mindennapos borotválásról, ha a lézeres szőrtelenítés mellett dönt. Személyes konzultációt követően kerül sor az eljárás alkalmazására, amit megbízható szőrtelenítő géppel végeznek a szakemberek. Előfordulhat, hogy terhesen szeretne részt venni a kozmetikai kezelésen, vagy vannak olyan tényezők, amelyek miatt nem tanácsos a lézeres szőrtelenítés. Ilyen esetekben lehetősége van az epiladerm tartós szőrtelenítést választani.

Bizonyára Ön is szívesebben végezteti gyakorlott szakemberrel a szőrtelenítést. Erika Szépségszalonunkban előre megbeszélt időpontban fogadjuk, és az Ön számára legmegfelelőbb módszer alkalmazásával teszünk eleget a kérésének. Olvasson részletesen színvonalas szolgáltatásunkról a www.erikaszepsegszalon.hu weboldalon!

Szépüljön Ön is az egyik legnépszerűbb és legbiztonságosabb kozmetikai kezeléssel! Kérjen időpontot a személyes megbeszélésre a 06-35-300-760-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@erikaszepsegszalon.hu e-mail címünkre!