Zavarja a narancsbőr, vagy szeretne a súlyfeleslegtől minél hamarabb megszabadulni? Igyekszik a rendszeres mozgásra időt szakítani, de nem sikerül a jelenlegi állapotán változtatni? Vegyen részt Ultratone alakformáló kezelésen, ami rövid időn belül segít a kellemetlenségektől megválni!

Nagyon sokan elégedetlenek a testükkel a narancsbőr, vagy a felesleges kilók miatt. Előfordul, hogy a rendszeres mozgás, és az egészséges étkezés ellenére sem sikerül a problémát megoldani. Tudatos táplálkozással, a jó anyagcserének köszönhetően, a méreganyagok kerülésével, és sportolással megelőzhető a narancsbőr kialakulása, azonban a legtöbb nőnél még így is jelentkezik. A narancsbőr egyik fő oka a bőr alatt felhalmozódott zsírszövet betüremkedése a bőr irhának nevezett rétegbe. Elengedhetetlen a felesleges zsírszövet eltüntetése, majd az izmok építése, hiszen később ismét kialakulhat ez a kellemetlenség. Szerencsére ma már vannak olyan berendezések és módszerek, amelyek a szükséges helyen fejtik ki a hatásukat, és hamar elérhető kiváló eredmény. Hatékony zsírbontó kezeléssel búcsút inthet a plusz kilóktól, és szebbé varázsolhatja a testét. Érdemes az Ultratone alakformáló kezeléssel megismerkedni, amely segít az azonnali méretcsökkentésben, a narancsbőr eltüntetésében, alkalmas a testkontúr javítására, mellemelésre, és akkor is, ha szülés után szeretne karcsúsítani. Az Ultratone alakformálás alkalmazható a hasra, a derékra, a csípőre, a fenékre, a combokra, és a karokra egyaránt. Próbálja ki Ön is ezt a nagyszerű módszert!

Szabaduljon meg a narancsbőrtől és a súlyfeleslegtől egyszerűen! Jelentkezzen Ultratone alakformáló kezelésre az Evital Parkba! Az Ultratone alakformálás segít Önnek abban, hogy minél rövidebb időn belül tudjon látványos változást elérni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy egészségesebb legyen, és elégedett legyen a külsejével. Szerezzen bővebb információt a zsírbontó kezelésről, és más szolgáltatásainkról a www.evitalpark.hu weboldalon, majd egyeztessen időpontot! Hívja bizalommal a 06-30-8863816-os telefonszámunkat, vagy érdeklődjön az info@evitalpark.hu e-mail címen!